020 - 6 800 878

VCK keurmerken


cry-crystal-symphony-alaska.jpg
Irma Spits
VCK Cruisekenner sinds 1989

Dit is een gloednieuwe Cruise & Ontdek reis waar we erg trots op zijn. U reist per luxe touringcar via een schitterende route van Edmonton door de Rocky Mountains naar Vancouver. Vervolgens maakt u een prachtige all-inclusive cruise naar de natuurpracht van Alaska met de luxe Crystal Symphony. Indien u Business class wenst te vliegen dan betaalt u € 1279 per persoon toeslag. 

CRUISE NAAR ALASKA EN CANADA MET CRYSTAL CRUISES

Crystal Symphony *****
19-daagse reis - Vertrek: 03 augustus 2019
Vanaf € 6.999,- p.p.

DEZE REIS IS INCLUSIEF:

 • Cruise & Ontdek Canada
 • en de Rocky Mountains
 • Vluchten met KLM incl bagage
 • Transfers
 • 7 overnachtingen in 4/5* hotels in West Canada
 • 8 daags landprogramma Canada

TIJDENS DE CRUISE:

 • Maaltijden
 • Non-alcoholische dranken
 • Alcoholische dranken
 • Wifi aan boord
 • Fooien

Reisschema

Aankomst Vertrek
Vlucht Amsterdam -> Edmonton 14:40 - 15:30
Aankomst:
Vertrek:

Transfer luchthaven -> hotel
Aankomst:
Vertrek:

Hotel 4* Hotel Rondreis Vancouver
Aankomst:
Vertrek:

Cruise en Ontdek
Aankomst:
Vertrek:

Na aankomst op de luchthaven van Edmonton wordt u opgewacht door onze lokale agent. Na het ophalen van de bagage wordt u naar het Fairmont McDonald 4*+ (of gelijkwaardig) gebracht waar u eenmaal overnacht.

Cruise en Ontdek
Aankomst:
Vertrek:

Tijdens een excursie per touringcar door Edmonton, de hoofdstad van Alberta, bezoekt u de West Edmonton Mall. Dit winkelcentrum biedt plaats aan maar liefst 800 winkels, 's werelds grootste overdekte pretpark, twee overdekte meren, een ijshockeybaan en 18 holes golfbaan. Vervolgens rijden we door de bergen van de Rocky Mountains richting Banff National Park. U overnacht in Moose hotel of gelijkwaardig 4*+. (Ontbijt is inclusief)

Cruise en Ontdek
Aankomst:
Vertrek:

Na het ontbijt rijden we door Banff National Park. Het gebied werd in 1885 als eerste in Canada uitgeroepen tot Nationaal Park en is bekend om zijn natuurlijke warmwaterbronnen. U bezoekt het beroemde Banff Springs hotel, Tunnel Mountain en Bow Falls. Vervolgens rijden we richting Lake Louise, een van de meest gefotografeerde meren in Canada. Laat in de middag keren we weer terug naar Banff. U overnacht weer in het Moose hotel 4*+ (Ontbijt is inclusief)

Cruise en Ontdek
Aankomst:
Vertrek:

Vandaag gaan we de route volgen van de spoorwegingenieurs en bonthandelaren die dit deel van Canada in het midden van de 19e eeuw verkenden. De Kicking Horse Pass voert u vanuit de Rockies de Columbia River Valley in. We rijden door het schitterende Glacier National Park langs de Selkirk Mountains waar 's winters heel veel sneeuw valt. Via het Monashee gebergte komen we aan in de vruchtbare Okanagan vallei. U verblijft 2 nachten in het Delta hotels by Marriot Grand Okanagan Resort 4* (of gelijkwaardig). (Ontbijt is inclusief)

Cruise en Ontdek
Aankomst:
Vertrek:

U geniet van de Okanagan Valley, waar u wijnhuizen en wijngaarden in overvloed vindt. Bezoek Okanagan Provincial Park of Lake Okanagan, waar Ogo Pogo, de Canadese versie van het monster van Loch Ness, huist. Vandaag is een rondleiding door een wijngaard en proeverij van lokale wijnen inbegrepen. (Ontbijt en lunch zijn inclusief).

Cruise en Ontdek
Aankomst:
Vertrek:

We verlaten de Okanagan Vallei en laten het hooggebergte achter ons. Weinig wegen in Canada geven op zo'n korte afstand een grotere verscheidenheid aan vegetatie dan de Highway 3 tussen Osoyoos en Tashme. In het westelijk deel vindt u dichte regenwouden en in het oosten is woestijn. Over de Coquihalla Highway bereiken we Vancouver. U verblijft 2 nachten in het Fairmont hotel in Vancouver 4* (of gelijkwaardig). (Ontbijt is inclusief).

Cruise en Ontdek
Aankomst:
Vertrek:

Vancouver is een stad die uitgroeide tot een ware metropool. Een deel van de aantrekkingskracht van Vancouver is de pure schoonheid van de omgeving. Ten noorden van Vancouver zijn bergparken zoals Grouse Mountain en in het zuiden en oosten zijn vruchtbare landerijen van de Fraser River Valley. Tijdens de excursie vandaag maakt u een rondrit door Vancouver met als hoogtepunten English Bay, Canada Place, Gastown en Chinatown. De rest van de dag is vrij te besteden. (ontbijt is inbegrepen).

Cruise en Ontdek
Aankomst:
Vertrek:

In de ochtend brengen we een bezoek aan het groene hart van Vancouver, Stanley Park. De bekendste attractie van Stanley Park is de verzameling totempalen bij Brockton Point. In de loop der tijd zijn in Vancouver en omgeving diverse totempalen gevonden, waarvan de replica’s nu in Stanley Park staan. De originelen, waarvan sommigen dateren uit 1880, zijn verspreid over diverse musea. In de palen zijn mythische verhalen gegraveerd van oude Indiaanse stammen. Na dit bezoek wordt u naar de cruiseterminal gebracht voor inscheping aan boord van de Crystal Symphony.

Transfer hotel -> haven
Aankomst:
Vertrek:

Vancouver, Brits Columbia, Canada
Aankomst:
Vertrek: 18:00

Inside Passage (panoramavaren), British ...
Aankomst:
Vertrek:

De Inside Passage is de route vaarroute langs de westkust van Canada. U treft hier prachtige ongerepte natuur. Enorme gletsjers, wilde bergen en fjorden maken deze doorvaart een feest tijdens een cruise naar Alaska.

Tracy Arm, Alaska, Verenigde Staten
Aankomst:
Vertrek:

Haines (Skagway), Alaska, Verenigde Stat...
Aankomst: 08:00
Vertrek: 18:00

Juneau, Alaska, Verenigde Staten
Aankomst: 07:00
Vertrek: 18:00

Het 30.000 inwoners tellende stadje Juneau is de enige staatshoofdstad in de Verenigde Staten die alleen per vliegtuig of schip te bezoeken is. Van en naar Juneau leiden namelijk geen wegen. Het stadje is schitterend gelegen, aan de voet van besneeuwde bergen. Vanaf hier begint de ongerepte wildernis van Alaska, in een straal van tientallen kilometers zijn nauwelijks nederzettingen te vinden.

Hoonah, Verenigde staten
Aankomst: 08:00
Vertrek: 18:00

Sitka, Alaska, Verenigde Staten
Aankomst: 08:00
Vertrek: 18:00

Hoewel Sitka nog geen 10.000 inwoners telt, is het qua oppervlakte de grootste stad van de Verenigde Staten. Het is dan ook niet zozeer het plaatsje zelf (hoewel de kathedraal de moeite waard is), maar de prachtige omgeving die Sitka de moeite waard maken. Natuurliefhebbers hebben hier talloze mogelijkheden om het echte Alaska te leren kennen.

Ketchikan, Alaska, Verenigde Staten
Aankomst: 10:00
Vertrek: 18:00

Ketchikan is een dorpje in het uiterste zuiden van Alaska. Niet zozeer het plaatsje zelf (dat nog geen achtduizend inwoners telt) is bijzonder, maar wel de ligging. Ketchikan is gesitueerd in een ongerept en afgelegen deel van Alaska. In een straal van 70 kilometer zijn slechts vijf andere kleine nederzettingen te vinden - hier is men een met de natuur.

Dag op zee
Aankomst:
Vertrek:

Victoria, Brits Colombia, Canada
Aankomst: 08:00
Vertrek: 22:00

Victoria - de hoofdstad van de provincie Brits Colombia - is een stad in het westen van Canada. Het is een prettige stad met enkele fraaie historische gebouwen (waarvan de Christ Church Cathedral de meest opvallende is). Inwoners en toeristen zijn veelal te vinden bij de Inner Harbour, een haventje vol jachten en zeilschepen.

Vancouver, Brits Columbia, Canada
Aankomst: 08:00
Vertrek:

Cruise en Ontdek
Aankomst:
Vertrek:

Na ontscheping wordt u opgehaald in de haven en heeft u de tijd om de stad nog te verkennen op eigen gelegenheid. Na de lunch wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht naar Amsterdam. De bagage blijft in de gehele dag bij de bus.

Transfer haven -> luchthaven
Aankomst:
Vertrek:

Vlucht Vancouver -> Amsterdam 17:45 - 12:05
Aankomst:
Vertrek:

Cruiseschip Crystal Symphony - Crystal Cruises


Boek deze reis

Inclusief bij deze cruise:
Vluchten met KLM incl bagage, transfers, 7 overnachtingen in 4/5* hotels in West Canada, 8 daags landprogramma Canada, maaltijden, non-alcoholische dranken, alcoholische dranken, wifi aan boord, havengelden fooien.

Exclusief bij deze cruise:
Excursies, persoonlijke uitgaven, persoonlijke verzekeringen, reserveringskosten.

Prijzen en arrangementen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. VCK Cruises treedt op als bemiddelaar.
Prijzen per persoon
Bij 1 persoon Bij 2 personen
(E1) Deluxe buitenhut (beperkt uitzicht)

Uw hut met beperkt uitzicht (18,7 m2) beschikt over een zithoek met flatscreen TV en DVD/CD speler, badkamer met bad/douche, toilet en dubbele wastafel. Slaapgedeelte met 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed. Uw hut is voorzien van een haardroger, kluisje, paraplu en koelkast gevuld met soft drinks en mineraalwater (inbegrepen). Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(D) Deluxe buitenhut

Uw hut (18,7 m2) beschikt over een zithoek met flatscreen TV en DVD/CD speler, badkamer met bad/douche, toilet en dubbele wastafel. Slaapgedeelte met 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed. Uw hut is voorzien van een haardroger, kluisje, paraplu en koelkast gevuld met soft drinks en mineraalwater (inbegrepen). Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(C2) Deluxe buitenhut

Uw hut (18,7 m2) beschikt over een zithoek met flatscreen TV en DVD/CD speler, badkamer met bad/douche, toilet en dubbele wastafel. Slaapgedeelte met 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed. Uw hut is voorzien van een haardroger, kluisje, paraplu en koelkast gevuld met soft drinks en mineraalwater (inbegrepen).Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(C1) Deluxe buitenhut

Uw hut (18,7 m2) beschikt over een zithoek met flatscreen TV en DVD/CD speler, badkamer met bad/douche, toilet en dubbele wastafel. Slaapgedeelte met 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed. Uw hut is voorzien van een haardroger, kluisje, paraplu en koelkast gevuld met soft drinks en mineraalwater (inbegrepen).Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(B2) Deluxe buitenhut met balkon (deels belemmerd zicht)

Uw hut (22,8 m2 incl. balkon) beschikt over een prive balkon, een zithoek met flatscreen TV en DVD/CD speler, badkamer met bad/douche, toilet en dubbele wastafel. Slaapgedeelte met 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed. Uw hut is voorzien van een haardroger, kluisje, paraplu en koelkast gevuld met soft drinks en mineraalwater (inbegrepen). Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(B1) Deluxe buitenhut met balkon

Uw hut (22,8 m2 incl. balkon) beschikt over een prive balkon, een zithoek met flatscreen TV en DVD/CD speler, badkamer met bad/douche, toilet en dubbele wastafel. Slaapgedeelte met 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed. Uw hut is voorzien van een haardroger, kluisje, paraplu en koelkast gevuld met soft drinks en mineraalwater (inbegrepen). Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(A3) Deluxe buitenhut met balkon

Uw hut (22,8 m2 incl. balkon) beschikt over een prive balkon, een zithoek met flatscreen TV en DVD/CD speler, badkamer met bad/douche, toilet en dubbele wastafel. Slaapgedeelte met 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed. Uw hut is voorzien van een haardroger, kluisje, paraplu en koelkast gevuld met soft drinks en mineraalwater (inbegrepen). Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(A2) Deluxe buitenhut met balkon (beperkt uitzicht)

Uw hut (22,8 m2 incl. balkon) beschikt over een prive balkon, een zithoek met flatscreen TV en DVD/CD speler, badkamer met bad/douche, toilet en dubbele wastafel. Slaapgedeelte met 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed. Uw hut is voorzien van een haardroger, kluisje, paraplu en koelkast gevuld met soft drinks en mineraalwater (inbegrepen). Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(A1) Deluxe buitenhut met balkon

Uw hut (22,8 m2 incl. balkon) beschikt over een prive balkon, een zithoek met flatscreen TV en DVD/CD speler, badkamer met bad/douche, toilet en dubbele wastafel. Slaapgedeelte met 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed. Uw hut is voorzien van een haardroger, kluisje, paraplu en koelkast gevuld met soft drinks en mineraalwater (inbegrepen). Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(SH) Seabreeze Penthouse met balkon

Uw ruime hut (34 m2 incl. balkon) beschikt over een prive balkon, een zithoek met flatscreen TV en DVD/CD speler, badkamer met douche en toilet. Slaapgedeelte met 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed en inloopkast. Uw suite is voorzien van een haardroger, kluisje, paraplu en koelkast gevuld met bier, soft drinks en mineraalwater (inbegrepen). Gasten die verblijven in Penthouse accommodatie kunnen gebruik maken van de diensten van een professionele butler. Hij is graag behulpzaam bij het in- en uitpakken van uw bagage, het serveren van maaltijden (ook van specialiteitenrestaurants) in uw suite en het reserveren van speciale excursies. Daarnaast geniet u van vele extra\'s, zoals keuze uit een aantal wijnen en sterke dranken op dag van vertrek, hors d\'oevres en middagthee. Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(PH) Penthouse met balkon

Uw ruime hut (34 m2 incl. balkon) beschikt over een prive balkon, een zithoek met flatscreen TV en DVD/CD speler, badkamer met Jacuzzi, aparte douche en toilet. Slaapgedeelte met 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed en inloopkast. Uw suite is voorzien van een haardroger, kluisje, paraplu en koelkast gevuld met bier, soft drinks en mineraalwater (inbegrepen). Gasten die verblijven in Penthouse accommodatie kunnen gebruik maken van de diensten van een professionele butler. Hij is graag behulpzaam bij het in- en uitpakken van uw bagage, het serveren van maaltijden (ook van specialiteitenrestaurants) in uw suite en het reserveren van speciale excursies. Daarnaast geniet u van vele extra's, zoals keuze uit een aantal wijnen en sterke dranken op dag van vertrek, hors d'oevres en middagthee. Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(SS) Seabreeze Penthouse Suite met balkon

Uw ruime hut (45 m2 incl. balkon) beschikt over een prive balkon, een zithoek met flatscreen TV en DVD/CD speler, badkamer met jacuzzi, douche en toilet. Slaapgedeelte met 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed en inloopkast. Uw suite is voorzien van een haardroger, kluisje, paraplu en koelkast gevuld met bier, soft drinks en mineraalwater (inbegrepen). Gasten die verblijven in Penthouse accommodatie kunnen gebruik maken van de diensten van een professionele butler. Hij is graag behulpzaam bij het in- en uitpakken van uw bagage, het serveren van maaltijden (ook van specialiteitenrestaurants) in uw suite en het reserveren van speciale excursies. Daarnaast geniet u van vele extra\'s, zoals keuze uit een aantal wijnen en sterke dranken op dag van vertrek, hors d\'oevres en middagthee. Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(PS) Penthouse suite met balkon

Uw ruime suite (45 m2 incl. balkon) beschikt over een prive balkon, een zithoek met flatscreen TV, DVD/CD speler, grote badkamer met Jacuzzi, aparte douche, bidet en toilet. Slaapgedeelte met 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed en inloopkast. Uw suite is voorzien van een haardroger, kluisje, paraplu en koelkast gevuld met bier, soft drinks en mineraalwater (inbegrepen). Gasten die verblijven in de Penthouse Suite kunnen gebruik maken van de diensten van een professionele butler. Hij is graag behulpzaam bij het in- en uitpakken van uw bagage, het serveren van maaltijden (ook van specialiteitenrestaurants) in uw suite en het reserveren van speciale excursies. Daarnaast geniet u van vele extra's, zoals keuze uit een aantal wijnen en sterke dranken op dag van vertrek, hors d'oevres en middagthee. Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe Cruise & Ontdek brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure