020 - 6 800 878

VCK keurmerken


canada-rocky-mountaineer-2.jpg
Irma Spits
VCK Cruisekenner sinds 1989

Dit is een reis dwars door de Canadese Rocky Mountains, deels per touringcar, deels per luxe Rocky Mountaineer trein. In de levendige stad Vancouver scheept u in op de Regatta van Oceania Cruises en bezoekt u in Alaska minder bekende plaatsen als Wrangell en Sitka. Dit is een van onze meest populaire reizen, snel boeken is essentieel.

Voor een toeslag vanaf € 1469,- vliegt u in de business class retour (beperkt beschikbaar). Tijdens de cruise kiest u uit een House Select drankenpakket, $300 boordtegoed per persoon of 3 excursies. 

CRUISE NAAR ALASKA EN CANADA MET OCEANIA CRUISES

Regatta ****+
18-daagse reis - Vertrek: 23 juni 2019
Vanaf € 6.779,- p.p.

DEZE REIS IS INCLUSIEF:

 • Speciale aanbieding
 • Rocky Mountaineer incl. Fooien
 • Vluchten KLM / Delta Airlines
 • Transfers
 • 6 overnachtingen in 4* en 5* hotels in Canada
 • Landarrangement Canada voor de cruise
 • 2 daagse treinreis Rocky Mountaineer obv SilverLeaf

TIJDENS DE CRUISE:

 • Maaltijden
 • Non-alcoholische dranken
 • Wifi aan boord
 • Fooien

Reisschema

Aankomst Vertrek
Vlucht Amsterdam -> Calgary 12:25 - 13:25
Aankomst:
Vertrek:

Transfer luchthaven -> hotel
Aankomst:
Vertrek:

Hotel 4* Hotel Rondreis Canada
Aankomst:
Vertrek:

Cruise en Ontdek
Aankomst:
Vertrek:

Na aankomst in Calgary wordt u naar Banff gebracht. Banff National park is het populairste park van Canada gelegen in het hart van de Rocky Mountains. U overnacht 2 nachten in het Delta Royal Canadian Lodge 4* of gelijkwaardig. De avond is vrij te besteden.

Cruise en Ontdek
Aankomst:
Vertrek:

Na het ontbijt maakt u een halve dagtocht door Banff en omgeving. U bezoekt het prachtige Yoho park. Ook maakt stops bij vele andere bezienswaardigheden zoals de indrukwekkende Spiral tunnels, Emerald Lake en Rock Bridge alvorens u arriveert bij het prachtige Lake Louise. Vervolgens reist u terug naar Banff voor een rit met de Banff Gondola naar de top van Sulphur Mountain. Vanuit de Kabelbaan geniet u van een schitterend uitzicht over Banff en het omringende berglandschap. U overnacht in de Delta Banff Royal Canadian Lodge 4* of gelijkwaardig.(inclusief ontbijt)

Cruise en Ontdek
Aankomst:
Vertrek:

Vandaag neemt u afscheid van Banff. Via de schitterende Icefields Parkway, een weg met volop natuurschoon, reist u vandaag naar Jasper. Onderweg wordt onder andere gestopt bij de Athabasca Falls. Op de Columbia Icefields maakt u een speciale tocht over de gletsjer. Na een stop bij het diepblauwe Bow Lake rijden we door naar Jasper, waar u twee nachten verblijft in het Fairmont Jasper Park Lodge 4* of gelijkwaardig. Vanavond is het diner inbegrepen in het Hotel. (inclusief ontbijt en diner).

Cruise en Ontdek
Aankomst:
Vertrek:

Een groot deel van deze dag staat in het teken van een bezoek aan het Jasper National Park. Dit grootste natuurpark van Canada staat op de lijst van UNESCO Werelderfgoed. Een deel van de dag staat dan ook in het teken van een bezoek aan dit park. De resterende tijd heeft u ter vrije besteding in Jasper en omgeving. U overnacht in het Fairmont Jasper Park Lodge 4* (inclusief ontbijt)

Cruise en Ontdek
Aankomst:
Vertrek:

U stapt aan boord van de Rocky Mountaineer, de befaamde trein die u door de provincie Alberta en de Canadese Rockies brengt. Onderweg ziet u onder meer de North Thompson River, de Monasee en Caribou Mountains. Vanuit de trein ziet u tevens de 3.954 meter hoge Mount Robson en de Pyramid Falls voorbij trekken. U overnacht in een viersterrenhotel in Kamloops. (inclusief ontbijt en lunch in de trein).

Cruise en Ontdek
Aankomst:
Vertrek:

De Rocky Mountaineer vervolgt haar route in westelijke richting. U zult ontdekken dat het landschap vandaag drastisch verandert: via brede rivieren en bossen, komt u langs rotsgebergten en de groene velden van de Fraser Rivier Valley. Hoogtepunten zijn verder de Hell’s Gate rivier en de Fraser Canyon. Aan het begin van de avond komt u aan in Vancouver. U verblijft 1 nacht in het Pan Pacific Hotel Vancouver 5* of gelijkwaardig. (inclusief ontbijt en lunch in de trein).

Cruise en Ontdek
Aankomst:
Vertrek:

U ontbijt in het hotel en kan rond het middaguur direct onder uw hotel inchecken in de cruiseterminal van Vancouver.

Transfer hotel -> haven
Aankomst:
Vertrek:

Vancouver, Brits Columbia, Canada
Aankomst:
Vertrek: 17:00

Alaskas outside Passage, Verenigde state...
Aankomst:
Vertrek:

De Outside Passage is een netwerk van Fjorden welke toegang geven tot het binnenland van Alaska. De passage is een geliefde bestemming voor duizenden kajakkers uit de hele wereld.

Wrangell, Alaska, Verenigde staten
Aankomst: 13:00
Vertrek: 22:00

Wrangell is een stadje op het eiland Wrangell met circa 2.369 inwoners. De oorspronkelijke Tlingit indianen bevolken het eiland al duizenden jaren. De moderne stad is in 1811 gesticht door Russische pelshandelaren. Houtkap, tourisme en visserij zijn tegenwoordig de voornaamste bronnen van inkomen.

Sitka, Alaska, Verenigde Staten
Aankomst: 09:00
Vertrek: 19:00

Hoewel Sitka nog geen 10.000 inwoners telt, is het qua oppervlakte de grootste stad van de Verenigde Staten. Het is dan ook niet zozeer het plaatsje zelf (hoewel de kathedraal de moeite waard is), maar de prachtige omgeving die Sitka de moeite waard maken. Natuurliefhebbers hebben hier talloze mogelijkheden om het echte Alaska te leren kennen.

Hubbard Gletsjer (panoramavaren), Alaska...
Aankomst:
Vertrek:

De Hubbard Gletsjer is een gletsjer gelegen in het oosten van Alaska. Deze bijzondere gletsjer kruipt al honderden jaren voorwaarts. In 1986 heeft de gletsjer het Russell Fjord afgesloten en zo het nieuwe Russel-meer gecreeerd. Het ijs aan de voorste punt van de gletsjer is circa 400 jaar oud.

Skagway, Alaska, Verenigde Staten
Aankomst: 09:00
Vertrek: 19:00

Juneau, Alaska, Verenigde Staten
Aankomst: 07:00
Vertrek: 16:00

Het 30.000 inwoners tellende stadje Juneau is de enige staatshoofdstad in de Verenigde Staten die alleen per vliegtuig of schip te bezoeken is. Van en naar Juneau leiden namelijk geen wegen. Het stadje is schitterend gelegen, aan de voet van besneeuwde bergen. Vanaf hier begint de ongerepte wildernis van Alaska, in een straal van tientallen kilometers zijn nauwelijks nederzettingen te vinden.

Ketchikan, Alaska, Verenigde Staten
Aankomst: 11:00
Vertrek: 20:00

Ketchikan is een dorpje in het uiterste zuiden van Alaska. Niet zozeer het plaatsje zelf (dat nog geen achtduizend inwoners telt) is bijzonder, maar wel de ligging. Ketchikan is gesitueerd in een ongerept en afgelegen deel van Alaska. In een straal van 70 kilometer zijn slechts vijf andere kleine nederzettingen te vinden - hier is men een met de natuur.

Inside Passage (panoramavaren), British ...
Aankomst:
Vertrek:

De Inside Passage is de route vaarroute langs de westkust van Canada. U treft hier prachtige ongerepte natuur. Enorme gletsjers, wilde bergen en fjorden maken deze doorvaart een feest tijdens een cruise naar Alaska.

Victoria, Brits Colombia, Canada
Aankomst: 09:00
Vertrek: 23:00

Victoria - de hoofdstad van de provincie Brits Colombia - is een stad in het westen van Canada. Het is een prettige stad met enkele fraaie historische gebouwen (waarvan de Christ Church Cathedral de meest opvallende is). Inwoners en toeristen zijn veelal te vinden bij de Inner Harbour, een haventje vol jachten en zeilschepen.

Seattle, Washington, Verenigde Staten
Aankomst: 08:00
Vertrek:

Seattle is de hoofdstad van de staat Washington. Met 3.4 miljoen inwoners is het de grootste stad ten noorden van San Francisco. De stad is een belangrijke doorvoerhaven en de op twee na grootste haven van de VS. De stad is gesticht in 1853 en is genoemd naar Chief Seattle van de lokale Duwamish en Suquamish Indianen. Seattle staat bekend om haar rijke muziekgeschiedenis.Van Jazz artiesten als Ray Charles, Quincy Jones, Ernestine Anderson tot Jimi Hendrix en grungepionier Kurt Cobain, allen komen ze uit Seattle. Recent staat Seattle vooral bekend om de vele indie-rock muzikanten. Bezienswaardigheden zijn de Seattle Space Needle, het Seattle Art Museum en de recent geopende Seattle Great Wheel het grootste reuzenrad van de VS.

Transfer haven -> luchthaven
Aankomst:
Vertrek:

Vlucht Seattle -> Amsterdam 13:31 - 08:30
Aankomst:
Vertrek:

Cruiseschip Regatta - Oceania Cruises +


Boek deze reis

Inclusief bij deze cruise:
Vluchten KLM / Delta Airlines, transfers, 6 overnachtingen in 4* en 5* hotels in Canada, landarrangement Canada voor de cruise, 2 daagse treinreis Rocky Mountaineer obv SilverLeaf, maaltijden, non-alcoholische dranken, wifi aan boord, havengelden fooien.

Exclusief bij deze cruise:
Alcoholische dranken, excursies, persoonlijke uitgaven, persoonlijke verzekeringen, reserveringskosten.

Prijzen en arrangementen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. VCK Cruises treedt op als bemiddelaar.
Prijzen per persoon
Bij 1 persoon Bij 2 personen
(E) Buitenhut (beperkt zicht)

Buitenhut (minimaal 13 m2) met compacte badkamer met douche en toilet. 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed. Uw hut is voorzien van een haardroger, kluisje, gekoelde minibar en flatscreen televisie. Deze hutten hebben een beperkt uitzicht.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(B2) Buitenhut met balkon

Buitenhut (minimaal 20 m2, incl. balkon) met zithoek, balkon, compacte badkamer met douche en toilet. 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot één 2-persoons bed. Uw hut is voorzien van een haardroger, kluisje, gekoelde minibar en flatscreen televisie.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(B1) Buitenhut met balkon

Buitenhut (minimaal 20 m2, incl. balkon) met zithoek, balkon, compacte badkamer met douche en toilet. 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot één 2-persoons bed. Uw hut is voorzien van een haardroger, kluisje, gekoelde minibar en flatscreen televisie.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(A3) Buitenhut concierge klasse met balkon

Buitenhut (minimaal 20 m2, incl. balkon) met zithoek, balkon, compacte badkamer met douche en toilet. 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot één 2-persoons bed. Uw hut is voorzien van een haardroger, kluisje, gekoelde minibar en flatscreen televisie. Voor de hutcategorieën vanaf de Concierge Class zijn verschillende extra's inbegrepen: roomservice met het Grand Dining Menu, toegang tot de Concierge Lounge, gratis wasservice, inscheping met voorrang, een welkomstfles champagne, gratis onbeperkt internet, voorrang met reserveren voor specialiteitenrestaurants, gratis strijken van kleding en schoenpoetsen.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(A2) Buitenhut concierge klasse met balkon

Buitenhut (minimaal 20 m2, incl. balkon) met zithoek, balkon, compacte badkamer met douche en toilet. 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot één 2-persoons bed. Uw hut is voorzien van een haardroger, kluisje, gekoelde minibar en flatscreen televisie. Voor de hutcategorieën vanaf de Concierge Class zijn verschillende extra's inbegrepen: roomservice met het Grand Dining Menu, toegang tot de Concierge Lounge, gratis wasservice, inscheping met voorrang, een welkomstfles champagne, gratis onbeperkt internet, voorrang met reserveren voor specialiteitenrestaurants, gratis strijken van kleding en schoenpoetsen.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(A1) Buitenhut concierge klasse met balkon

Buitenhut (minimaal 20 m2, incl. balkon) met zithoek, balkon, compacte badkamer met douche en toilet. 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot één 2-persoons bed. Uw hut is voorzien van een haardroger, kluisje, gekoelde minibar en flatscreen televisie. Voor de hutcategorieën vanaf de Concierge Class zijn verschillende extra's inbegrepen: roomservice met het Grand Dining Menu, toegang tot de Concierge Lounge, gratis wasservice, inscheping met voorrang, een welkomstfles champagne, gratis onbeperkt internet, voorrang met reserveren voor specialiteitenrestaurants, gratis strijken van kleding en schoenpoetsen.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(PH3) Penthouse suite

Penthouse Suite (29 m2, incl. balkon) met zit-/eethoek, balkon, badkamer met bad/douche en toilet, 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed. Uw suite is voorzien van een haardroger, kluisje, gekoelde minibar en flatscreen televisie. Gasten die verblijven in een Penthouse Suite kunnen gebruik maken van de diensten van een professionele Butler. Voor de hutcategorieën vanaf de Concierge Class zijn verschillende extra's inbegrepen: roomservice met het Grand Dining Menu, toegang tot de Concierge Lounge, gratis wasservice, inscheping met voorrang, een welkomstfles champagne, gratis onbeperkt internet, voorrang met reserveren voor specialiteitenrestaurants, gratis strijken van kleding en schoenpoetsen.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(PH2) Penthouse suite

Penthouse Suite (29 m2, incl. balkon) met zit-/eethoek, balkon, badkamer met bad/douche en toilet, 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed. Uw hut is voorzien van een haardroger, kluisje, gekoelde minibar en flatscreen televisie. Gasten die verblijven in een Penthouse Suite kunnen gebruik maken van de diensten van een professionele Butler. Voor de hutcategorieën vanaf de Concierge Class zijn verschillende extra's inbegrepen: roomservice met het Grand Dining Menu, toegang tot de Concierge Lounge, gratis wasservice, inscheping met voorrang, een welkomstfles champagne, gratis onbeperkt internet, voorrang met reserveren voor specialiteitenrestaurants, gratis strijken van kleding en schoenpoetsen.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(PH1) Penthouse suite

Penthouse Suite (29 m2, incl. balkon) met zit-/eethoek, balkon, badkamer met bad/douche en toilet, 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed. Uw suite is voorzien van een haardroger, kluisje, gekoelde minibar en flatscreen televisie. Gasten die verblijven in een Penthouse Suite kunnen gebruik maken van de diensten van een professionele Butler. Voor de hutcategorieën vanaf de Concierge Class zijn verschillende extra's inbegrepen: roomservice met het Grand Dining Menu, toegang tot de Concierge Lounge, gratis wasservice, inscheping met voorrang, een welkomstfles champagne, gratis onbeperkt internet, voorrang met reserveren voor specialiteitenrestaurants, gratis strijken van kleding en schoenpoetsen.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe Cruise & Ontdek brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure