020 - 6 800 878

VCK keurmerken

alaska_juneau_16.jpg
Marleen Lentz
VCK Cruisekenner sinds 1998

In de cruisewereld is het moeilijk om te spreken van een overtreffende trap. Toch slaagt Regent Seven Seas Cruises er in om er tussen al het prachtige aanbod nog bovenuit te steken. Bij deze vijfsterren-rederij is aan boord werkelijk alles inbegrepen: alle maaltijden, fooien en nagenoeg alle alcoholische dranken. Bovendien zijn bij Regent Seven Seas Cruises een groot aantal excursies bij de reissom inbegrepen. Aan boord van de intieme schepen van deze rederij wordt u volledig in de watten gelegd: aan boord verblijft u in een suite (altijd met een privé-balkon) en de keuken en service zijn van het hoogste niveau. 

Op dit moment is er een Upgrade & Explore More aanbieding van toepassing op deze afvaart. U ontvangt een upgrade van 2 categorieën (geldig tot categorie Penthouse suite A) en een onboard credit tot USD 1.000,00 per suite. Deze aanbieding is in de tarieven verwerkt en geldig tot 30 juni. 

CRUISE VAN VANCOUVER NAAR SEWARD MET REGENT SEVEN SEAS CRUISES

Seven Seas Mariner *****
14-daagse reis - Vertrek: 06 september 2022
Vanaf € 7.099,- p.p.

DEZE REIS IS INCLUSIEF:

 • Upgrade & Expore More
 • Onboard credit USD 1000
 • Vluchten met KLM/Delta Airlines
 • Transfers
 • 1 overnachtingen in Vancouver in een 4* hotel
 • 4 overnachtingen in Alaska 3*/4* hotels
 • Genoemde excursies in Alaska

TIJDENS DE CRUISE:

 • Maaltijden
 • Non-alcoholische dranken
 • Alcoholische dranken
 • Wasservice aan boord
 • Wifi aan boord
 • Excursies (keuze uit 58 excursies)
 • Fooien

Reisschema

Aankomst Vertrek
Vlucht Amsterdam (AMS) -> Vancouver (YVR) 15:15 - 15:50
Aankomst:
Vertrek:

Transfer luchthaven -> hotel
Aankomst:
Vertrek:

Hotel 4* Fairmont Hotel, Vancouver, Brits Columbia, Cana...
Aankomst:
Vertrek:

Transfer hotel -> haven
Aankomst:
Vertrek:

Vancouver, Brits Columbia, Canada
Aankomst:
Vertrek: 18:00

Er zijn maar weinig steden die zo mooi liggen als de hoofdstad van Brits Columbia. Vancouver ligt in de omgeving van enkele van de mooiste nationale parken van Canada. De stad zelf ligt op het puntje van een aan een baai grenzende landtong. Erg leuk om te bezoeken is Gastown, een van de oudste wijken van de stad. Hier zijn veel chique boetiekjes en restaurants te vinden. Op de top van de Harbour Centre Tower is een mooi uitzicht over de stad en de omgeving te zien.

Lees ons reisverslag met tips voor een dag in Vancouver.

Inside Passage (panoramavaren), British ...
Aankomst:
Vertrek:

De Inside Passage is de route vaarroute langs de westkust van Canada. U treft hier prachtige ongerepte natuur. Enorme gletsjers, wilde bergen en fjorden maken deze doorvaart een feest tijdens een cruise naar Alaska.

Ketchikan, Alaska, Verenigde Staten
Aankomst: 07:00
Vertrek: 16:00

Juneau, Alaska, Verenigde Staten
Aankomst: 10:00
Vertrek: 23:00

Skagway, Alaska, Verenigde Staten
Aankomst: 07:00
Vertrek: 22:00

Icy Strait Point, Alaska, Verenigde Stat...
Aankomst: 08:00
Vertrek: 18:00

Hubbard Gletsjer (panoramavaren), Alaska...
Aankomst:
Vertrek:

De Hubbard Gletsjer is een gletsjer gelegen in het oosten van Alaska. Deze bijzondere gletsjer kruipt al honderden jaren voorwaarts. In 1986 heeft de gletsjer het Russell Fjord afgesloten en zo het nieuwe Russel-meer gecreeerd. Het ijs aan de voorste punt van de gletsjer is circa 400 jaar oud.

Seward (Anchorage), Alaska, Verenigde St...
Aankomst: 06:00
Vertrek:

Transfer haven -> hotel
Aankomst:
Vertrek:

Cruise en Ontdek
Aankomst:
Vertrek:

Na ontscheping ontmoet u uw reisleider en vertrekt u richting Girdwood. Onderweg stopt u bij Alaska Wildlife Conservation Center. Deze organisatie zet zich in voor het behoud van de natuur in Alaska. Het is centrum is een thuis voor veel dieren, waaronder beren, elanden en andere dieren die veel voorkomen in Alaska. Bij aankomst in het Alyeska hotel 4* heeft u de middag vrij te besteden. Zo kunt u een rit maken in de kabelbaan voor een spectaculair uitzicht over de omgeving en zijn zeven gletsjers (niet inbegrepen). Diner is op eigen gelegenheid. U overnacht 1 nacht in het Alyeska Resort 4* in Girdwood obv logies en ontbijt.

Cruise en Ontdek
Aankomst:
Vertrek:

Na het ontbijt vertrekt u voor een 4 uur durende rit van Girdwood naar Denali National Park. U rijdt via de George Parks Highway, waar u volop het landschap van Alaska kan bewonderen. Zo rijdt u langs stijgende bergtoppen, gletsjers, bossen en wilde rivieren en uitgestrekte gebieden die voornamelijk worden bewoond door dieren zoals elanden, grizzlyberen, vossen en vogels. Rond het middaguur komt u aan bij Iditarod hondenslee kennel en hier leert u alles over echte hondenslee competitie in Alaska. Tijdens dit bezoek maakt u geen rit met de hondenslee. Hier vervolgt u de rit naar Denali. U ontvangt in de bus een lunchbox. Eenmaal aangekomen in Denali wordt u naar het Denali Park Village 3*+ of gelijkwaardig gebracht waar u 2 nachten verblijft op basis van logies en ontbijt. In het hotel kunt u een lezing bijwonen over Denali. Diner en de rest van de avond zijn vrij te besteden.

Cruise en Ontdek
Aankomst:
Vertrek:

De dag begint vroeg met een ontbijt in de lodge, waarna u de beroemde Denali Historie excursie gaat maken. Tijdens deze excursie leert u meer over de rijke natuur en de culturele geschiedenis van het park. Vervolgens bezoekt u Savage Cabin, de oorspronkelijke hut van de boswachter, die laat zien hoe de hut ooit werd gebruikt en hoe ze deze nu gebruiken. Tenslotte maakt u een stop bij Primrose Ridge om een Alaska Native-presentatie bij te wonen om meer te weten te komen over hoe het land al bijna 10.000 jaar wordt gebruikt. Onderweg laat de chauffeur u meer zien over het landschap en de geschiedenis van Denali National Park. De rest van de dag is vrij te besteden. Lunch en diner zijn op eigen gelegenheid.

Cruise en Ontdek
Aankomst:
Vertrek:

Na het ontbijt heeft u de ochtend vrij te besteden om nog even te genieten van de prachtige omgeving. Aan het einde van de ochtend vertrekt u richting het treinstation voor een rit met de Alaska Railroad-trein. In 4,5 uur rijdt u met de trein naar Talkeetna. Tijdens deze treinreis heeft u bovenin de trein volop uitzicht van de prachtige omgeving. Lunch wordt onderin de trein geserveerd. Eenmaal aangekomen in Talkeetna wordt u naar het Marriot Hotel 3*+ (of gelijkwaardig) gebracht waar u 1 nacht verblijft.

Cruise en Ontdek
Aankomst:
Vertrek:

Vroeg in de ochtend wordt u per transfer naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Amsterdam.

Transfer hotel -> luchthaven
Aankomst:
Vertrek:

Vlucht Anchorage (ANC) -> Minneapolis (MSP... 06:20 - 14:39
Aankomst:
Vertrek:

Vlucht Minneapolis (MSP) -> Amsterdam (AMS... 17:15 - 08:15
Aankomst:
Vertrek:

Cruiseschip Seven Seas Mariner - Regent Seven Seas Cruises


Boek deze reis

Inclusief bij deze cruise:
Vluchten met KLM/Delta Airlines , transfers, 1 overnachtingen in Vancouver in een 4* hotel, 4 overnachtingen in Alaska 3*/4* hotels , genoemde excursies in Alaska, maaltijden, non-alcoholische dranken, alcoholische dranken, wasservice aan boord, wifi aan boord, excursies (keuze uit 58 excursies), havengelden fooien.

Exclusief bij deze cruise:
Persoonlijke uitgaven, persoonlijke verzekeringen, reserveringskosten.

Prijzen en arrangementen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. VCK Cruises treedt op als bemiddelaar.
Vanafprijzen per persoon
Bij 1 persoon Bij 2 personen
(G) Deluxe Veranda suite

Ruime suite (28 m2 incl. balkon) met privé balkon, zithoek, inloopkast, ruime badkamer met bad en douche, toilet en wastafel. 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot ee;n 2-persoons bed. Uw suite is voorzien van een haardroger, kluisje en interactieve flatscreen televisie met muziekprogramma's en speelfilms "on demand". De minibar wordt gevuld met dranken naar uw voorkeur (inbegrepen in de reissom). Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(F) Deluxe Veranda suite

Ruime suite (28 m2 incl. balkon) met privé balkon, zithoek, inloopkast, ruime badkamer met bad en douche, toilet en wastafel. 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed. Uw suite is voorzien van een haardroger, kluisje en interactieve flatscreen televisie met muziekprogramma's en speelfilms "on demand". De minibar wordt gevuld met dranken naar uw voorkeur (inbegrepen in de reissom). Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(E) Concierge suite

Ruime suite (28 m2 incl. balkon) met prive balkon, zithoek, inloopkast, ruime badkamer met bad en douche, toilet en wastafel. 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed. Uw suite is voorzien van een haardroger, kluisje en interactieve flatscreen televisie met muziekprogramma's en speelfilms "on demand". De minibar wordt gevuld met dranken naar uw voorkeur (inbegrepen in de reissom). Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen. In deze suite geniet u van extras als korting op premium dranken en exclusieve landprogrammas en een inbegrepen hotelpakket voor de cruise.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(D) Concierge suite

Ruime suite (28 m2 incl. balkon) met privé balkon, zithoek, inloopkast, ruime badkamer met bad en douche, toilet en wastafel. 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed. Uw suite is voorzien van een haardroger, kluisje en interactieve flatscreen televisie met muziekprogramma's en speelfilms "on demand". De minibar wordt gevuld met dranken naar uw voorkeur (inbegrepen in de reissom). Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen. In deze suite geniet u van extras als korting op premium dranken en exclusieve landprogrammas en een inbegrepen hotelpakket voor de cruise.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(C) Penthouse suite

Ruime suite (minimaal 42 m2 incl. balkon) met privé balkon, zithoek, inloopkast, ruime badkamer met bad en douche, toilet en wastafel. 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed. Uw suite is voorzien van een haardroger, iPad, iPod docking station, kluisje en interactieve flatscreen televisie met muziekprogramma's en speelfilms "on demand". U heeft de beschikking over butlerservice. De minibar wordt gevuld met dranken naar uw voorkeur (inbegrepen in de reissom). Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen. In deze suite geniet u van extras als korting op premium dranken en exclusieve landprogrammas en een inbegrepen hotelpakket voor de cruise.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(B) Penthouse suite

Ruime suite (minimaal 42 m2 incl. balkon) met prive balkon, zithoek, inloopkast, ruime badkamer met bad en douche, toilet en wastafel. 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed. Uw suite is voorzien van een haardroger, iPad, iPod docking station, kluisje en interactieve flatscreen televisie met muziekprogramma's en speelfilms "on demand". U heeft de beschikking over butlerservice. De minibar wordt gevuld met dranken naar uw voorkeur (inbegrepen in de reissom). Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen. In deze suite geniet u van extras als korting op premium dranken en exclusieve landprogrammas en een inbegrepen hotelpakket voor de cruise.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(A) Penthouse suite

Ruime suite (minimaal 42 m2 incl. balkon) met prive balkon, zithoek, inloopkast, ruime badkamer met bad en douche, toilet en wastafel. 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed. Uw suite is voorzien van een haardroger, iPad, iPod docking station, kluisje en interactieve flatscreen televisie met muziekprogramma's en speelfilms "on demand". U heeft de beschikking over butlerservice. De minibar wordt gevuld met dranken naar uw voorkeur (inbegrepen in de reissom). Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen. In deze suite geniet u van extras als korting op premium dranken en exclusieve landprogrammas en een inbegrepen hotelpakket voor de cruise.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(HS) Horizon view suite

Zeer ruime suite (minimaal 58,5 m2 incl. balkon) met prive balkon, zithoek, inloopkast, ruime badkamer met bad en douche, toilet en wastafel. 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed. Uw suite is voorzien van een haardroger, iPad, iPod docking station, kluisje en interactieve flatscreen televisie met muziekprogramma's en speelfilms "on demand". U heeft de beschikking over butlerservice. De minibar wordt gevuld met dranken naar uw voorkeur (inbegrepen in de reissom). Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen. In deze suite geniet u van extras als korting op premium dranken en exclusieve landprogrammas en een inbegrepen hotelpakket voor de cruise.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Prijzen voor deze reis wisselen dagelijks

Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(SS) Seven seas suite

Zeer ruime suite (minimaal 56 m2 incl. balkon) met prive balkon, zithoek, inloopkast, ruime badkamer met bad en douche, toilet en wastafel. ruime slaapkamer 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed. Uw suite is voorzien van een haardroger, iPad, iPod docking station, kluisje en interactieve flatscreen televisie met muziekprogramma's en speelfilms "on demand". U heeft de beschikking over butlerservice. De minibar wordt gevuld met dranken naar uw voorkeur (inbegrepen in de reissom). Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Prijzen voor deze reis wisselen dagelijks

Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

(MN) Mariner suite

Zeer ruime suite (minimaal 69 m2 incl. balkon) met prive balkon, zithoek, inloopkast, ruime badkamer met bad en douche, toilet, wastafel en extra wastafel en toilet in de suite. ruime slaapkamer 2 benedenbedden die samen te voegen zijn tot een 2-persoons bed. Uw suite is voorzien van een haardroger, iPad, iPod docking station, indien u wenst een dagblad (o.a. in het Nederlands verkrijgbaar), kluisje en interactieve flatscreen televisie met muziekprogramma's en speelfilms "on demand". U heeft de beschikking over butlerservice. De minibar wordt gevuld met dranken naar uw voorkeur (inbegrepen in de reissom). Houdt u er rekening mee dat faciliteiten per hut kunnen verschillen. In deze suite geniet u van extras als korting op premium dranken en exclusieve landprogrammas en een inbegrepen hotelpakket voor de cruise.
Bij 1 persoon Bij 2 personen
Prijzen voor deze reis wisselen dagelijks

Vul hier uw gegevens in:
 

Selecteer het aantal personen*

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Voorkeuren / Opmerkingen

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine