020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek

 
 

Nieuwe cruises naar IJsland deze zomer met Silversea

Na Griekenland gaat Silversea Cruises ook herstarten met een 3-tal cruises naar IJsland. Tijdens deze cruise verblijft u in een ruime suite en all-inclusive aan boord: alle maaltijden, dranken, wifi en fooien zijn bij de reissom inbegrepen! Tijdens deze cruises zijn tevens 1 excursie per dag inbegrepen in de reissom. LET OP: Silversea verplicht al haar passagiers (en bemanningsleden) om volledig gevaccineerd te zijn tegen COVID-19. Het is uw verantwoordelijkheid om te voldoen aan deze eis. Houdt u er rekening mee dat deze serie IJsland reizen onder voorbehoud van wijzigingen zijn. Zo kunnen reisadviezen, route of regels aan boord altijd plotseling aangepast worden. Staat uw favoriete reis er niet tussen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 020 - 6 800 878 of info@vckcruises.nl. Wij helpen u graag. 

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine