020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image


Cruises met de Rotterdam van Holland America Line

Het verhaal van Holland America Line begint in 1871, als de rederij (toen nog onder een andere naam) een transatlantische dienst begint met het ijzeren stoomschip Rotterdam. In de jaren vijftig en zestig voeren schepen van de rederij wekelijks van Rotterdam naar New York. Inmiddels telt Holland America Line bijna 20 schepen en staat het hoofdkantoor in het Amerikaanse Seattle. Wat onveranderd is gebleven, is de persoonlijke cruise-ervaring (vooral dankzij de bijzonder vriendelijke bemanning) en de nodige ‘Hollandse tintjes’ aan boord. De experts van VCK Cruises waarderen de rederij daarnaast om de uitstekende keuken en de ruime opzet van de schepen.

De Rotterdam is het derde schip uit de Pinnacle klasse en is in 2021 in de vaart gekomen. Alhoewel het bijna 300 meter lange cruiseschip groter is dan u misschien van Holland America Line gewend bent zult u zich toch direct thuis voelen. Daar zorgen de warme, ruime lounges en restaurants, de uiterst vriendelijke bemanning, de comfortabele hutten en de uitstekende maaltijden wel voor. Boek uw cruisevakantie met de Rotterdam bij VCK Cruises - persoonlijk advies en scherp in prijs.

24 GEVONDEN CRUISES

naar Rotterdam - Boek uw Cruise vakantie met Holland America Line

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder