020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek


Cruises met de Regatta van Oceania Cruises

Op de Regatta is het elke dag zaterdag. U kent het wel, dat fijne gevoel dat u het hele weekend nog voor u heeft. Dat zit 'm in de relaxte sfeer op dit luxueuze, middelgrote schip. Met maximaal 684 passagiers en 400 bemanningsleden is het nooit te druk en zult u ervaren wat échte persoonlijke service is. De Regatta is ingericht met oog voor detail in de stijl van een country club. Voor het diner kunt u kiezen uit een aantal restaurants; zonder formele avonden maar altijd met maaltijden en service van het allerhoogste niveau.

U verblijft in comfortabele hutten met de unieke Tranquility Beds – iedereen aan boord praat erover. En 70% van alle hutten heeft een eigen balkon. Dit is vijfsterren luxe tegen opvallend betaalbare prijzen. Eenmaal Oceania, nooit meer anders.

29 GEVONDEN CRUISES

naar Regatta van Oceania Cruises - Boek uw Cruise met Oceania Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. De nieuwe editie komt eind december uit. Vraag het magazine vandaag alvast aan!

Bestel het magazine