020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek


Cruises met de Crystal Symphony van Crystal Cruises

Aan boord op de prachtige schepen van Crystal Cruises geniet u van heerlijke diners en een vrijwel ongeëvenaarde all-inclusive service waarbij al uw drankjes (ook alcoholische) en fooien inbegrepen zijn bij de reissom. De sfeer aan boord is stijlvol maar toch zeer ontspannen - voor een heerlijk luxe verwenvakantie is Crystal Cruises dan ook een ideale keuze. De zeeschepen Crystal Symphony en Crystal Serenity zijn ruim 200 meter lang, maar bieden slechts plaats aan zo’n 1.000 gasten. Aan boord is veel te doen; het entertainment wordt door onze klanten steevast als goed beoordeeld. Crystal Cruises is daarnaast trendsetter op het gebied van lezingen, cursussen en activiteiten aan boord. U vindt de schepen over de gehele wereld, van Alaska tot Zuid-Amerika, van de Noorse fjorden tot de Middellandse Zee.

26 GEVONDEN CRUISES

naar Crystal Symphony - Boek uw Cruise vakantie met Crystal Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het 88 pagina's tellende inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's, tips én reizen van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine