020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek


Cruises met de Marina van Oceania Cruises

De Marina werd in 2011 in de vaart genomen en biedt plaats aan 1250 passagiers en 800 bemanningsleden. Haar stijlvolle interieurs worden alom geroemd. De hutten en suites (veelal met balkon) zijn de ruimste in hun klasse en voorzien van veel extra’s zoals Bulgari badproducten. Ook op dit schip vindt u een grote keuze aan uitmuntende restaurants. Omdat er voor praktisch ieder restaurant een eigen keuken is, zult u merken dat de kwaliteit van de maaltijden bijna onovertroffen is. Onze favoriet is Red Ginger, het moderne Aziatische restaurant aan boord. Maar ook niet te missen zijn de "gourmet" burgers in de Waves Grill, het huisgemaakte roomijs, de onvolprezen Franse baguettes en de mooie (maar fors geprijsde) wijnkaart.

Aan boord van de Marina draait het niet om Broadwayshows en Bingo; hier zijn de maaltijden het entertainment. Met prachtige cruiseroutes is dit schip uitermate geschikt voor mensen die de wereld willen zien, van lekker eten houden en de vrijheid willen hebben om hun vakantie in te delen naar eigen wens. Een aanrader!

30 GEVONDEN CRUISES

naar Marina van Oceania Cruises - Boek uw Cruise met Oceania Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. De nieuwe editie komt eind december uit. Vraag het magazine vandaag alvast aan!

Bestel het magazine