020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek


Cruises met de Nautica van Oceania Cruises

Op de Nautica is het elke dag zaterdag. U kent het wel, dat fijne gevoel dat u het hele weekend nog voor u heeft. Dat zit 'm in de relaxte sfeer op dit kleinschalige, knusse cruiseschip. Met maximaal 684 passagiers en 400 bemanningsleden is het nooit te druk en zult u ervaren wat échte persoonlijke service is. De Nautica is klassiek ingericht met oog voor detail in de stijl van een country club. Aan boord maakt u snel nieuwe vrienden in de Martini Bar of de Horizons Lounge. Voor het diner kunt u kiezen uit een aantal restaurants; zonder formeel kledingadvies maar altijd met maaltijden en service van het allerhoogste niveau. Er is geen vaste tafelschikking; u eet wanneer u wilt met wie u wilt. Een tafel voor twee is nooit een probleem.

U overnacht in compacte hutten of luxe suites met de unieke Tranquility Beds; iedereen aan boord praat erover. En 70% van alle hutten heeft een eigen balkon. Oceania Cruises wordt vaak gezien als het best bewaarde geheim in de cruisewereld; aan boord van de Nautica ontdekt u waarom!

32 GEVONDEN CRUISES

naar Nautica van Oceania Cruises - Boek uw Cruise met Oceania Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. De nieuwe editie komt eind december uit. Vraag het magazine vandaag alvast aan!

Bestel het magazine