020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek


Cruises met de Riviera van Oceania Cruises

De Riviera werd in 2012 in de vaart genomen en biedt plaats aan 1250 passagiers en 800 bemanningsleden. Haar stijlvolle interieurs worden alom geroemd. De hutten en suites (veelal met balkon) zijn de ruimste in hun klasse en voorzien van veel extra’s zoals Bulgari badproducten. Ook op dit schip vindt u een grote keuze aan restaurants. Omdat er voor praktisch ieder restaurant een eigen keuken is, zult u merken dat de uitmuntende kwaliteit van de maaltijden bijna onovertroffen is. Onze favoriet is Red Ginger, het moderne Aziatische restaurant aan boord. Maar ook niet te missen zijn de "gourmet" burgers in de Waves Grill, het huisgemaakte roomijs, de onvolprezen Franse baguettes en de mooie (maar fors geprijsde) wijnkaart.

Aan boord van de Riviera van Oceania Cruises draait het niet om Broadwayshows en Bingo; hier zijn de maaltijden het entertainment. Met prachtige cruise-routes is dit schip uitermate geschikt voor mensen die de wereld willen zien, van lekker eten houden en de vrijheid willen hebben om hun vakantie in te delen naar eigen wens. Een aanrader!

44 GEVONDEN CRUISES

naar Riviera van Oceania Cruises - Boek uw Cruise met Oceania Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het 88 pagina's tellende inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's, tips én reizen van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine