020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek


Cruises met de Seven Seas Explorer van Regent Seven Seas Cruises

"Het meest luxueuze schip dat ooit gebouwd is". Met deze slogan introduceerde Regent Seven Seas Cruises de Seven Seas Explorer in 2016. Het schip heeft een zeer ruime en elegante inrichting en zet een nieuwe standaard in all-inclusive cruisen. Alle suites aan boord hebben een eigen balkon en variëren in grootte van 28 m2 tot maar liefst 360 m2. Aan boord vindt u comfortabele lounges, een innovatief en zeer stijlvol theater en restaurants die tot de beste op zee behoren. En zoals u van Regent Seven Seas Cruises gewend bent is vanzelfsprekend alles inbegrepen: alle maaltijden, dranken, fooien en zelfs een groot aantal landexcursies! Boek uw cruise met de Seven Seas Explorer tegen het scherpste tarief bij VCK Cruises!

44 GEVONDEN CRUISES

naar Seven Seas Explorer - Boek uw Cruise vakantie met Regent Seven Seas Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het 88 pagina's tellende inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's, tips én reizen van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine