020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • de wereld rond

 
 

Wereldcruises: cruise de wereld over

Droomcruises naar de mooiste plekken op aarde

Een cruise rond de wereld is voor velen de ultieme droomreis. Verschillende rederijen bieden een cruise rond de wereld aan en bij VCK Cruises kunt u deze wereldreizen allemaal boeken. De schepen die een cruise rond de wereld maken zijn stuk voor stuk gemaakt voor lange zeereizen. Aan boord heeft u veel ruimte en volop de tijd om helemaal tot rust te komen. De keukens aan boord van deze schepen zijn vanzelfsprekend van het hoogste niveau.

Een cruise rond de wereld begint meestal in januari, waarna het schip het goede weer achterna reist. In een enkel geval is het ook mogelijk dat de wereldreis in de zomer begint. Een cruise rond de wereld begint veelal vanuit Engeland (Southampton is een belangrijke vertrekhaven), maar ook een vertrek uit Miami behoort soms tot de mogelijkheden.

Wilt of kunt u niet drie maanden of langer van huis? Het is vaak ook mogelijk om een deel van de wereldcruise te boeken. Veel wereldcruises zijn ook boekbaar in korte of langere deelsegmenten. U kiest dan het deel van de wereldreis dat u het meeste aanspreekt

De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise rond de wereld.

Alle wereldcruises van de experts van VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder