020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Buitengewone cruises persoonlijk samengesteld door experts - VCK Cruises
 

Als er één bestemming is die perfect is om per cruiseschip te bezoeken dan is dat Alaska. Met zijn uitge-strekte landschappen, gletsjers die uitmonden in diepe fjorden, watervallen en onnavolgbare flora en fauna overtreft een cruise naar Alaska zelfs de meest hoge verwachtingen. Hier is de natuur nog oppermachtig en ziet u walvissen,adelaars en beren in hun natuurlijke leefomgeving. De stilte wordt doorbroken door het geluid van grote blokken ijs die krakend van immense gletsjers afbreken. Onvergetelijk!

VCK Cruises biedt verschillende reizen aan naar Alaska. Steeds volledig verzorgd, dus inclusief vluchten en landarrangement voor de cruise. En omdat de perfecte vakantie er voor iedereen anders uitziet, geven wij u graag de keuze uit drie verschillende arrangementen. Allereerst een 18-daags arrangement waarbij u per huurauto via vooraf gereserveerde hotels door West-Ca-nada rijdt en vervolgens per comfortabel cruiseschip van Holland America Line naar Alaska vaart. Deze reis bieden wij aan met wekelijks vertrek van 30 april t/m 10 septem-ber 2015.

Wilt u meer van Alaska zien, kies dan voor de 18-daagse “Compleet Alaska” reis met de Statendam van Holland America Line. U verblijft dan maar liefst twee weken aan boord en vaart ver noordelijk richting Anchorage en het afgelegen eiland Kodiak. Als derde laten wij u graag kennismaken met het toppunt van luxe aan boord van de intieme Seven Seas Navigator van Regent Seven Seas Cruises. Op dit vijfsterren schip is werkelijk alles inbegrepen: alle fantastische maaltijden, verblijf in een suite, nagenoeg alle alcoholische dranken, fooien en zelfs een groot aantal landexcursies! Deze reizen zijn exclusief te boeken bij VCK Cruises. De beschikbaarheid is zeer beperkt, dus vroeg boeken is essentieel! 

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder