020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Afrika en de Indische Oceaan

 
 

Cruise Afrika en de Indische Oceaan

Cruise vakanties naar Zuid-Afrika, de Seychellen en de Malediven!

Tijdens een cruise vakantie naar Zuid-Afrika ziet u in de meeste gevallen Kaapstad, een van de mooiste steden van de wereld. Een cruise naar Zuidelijk-Afrika brengt u naast Kaapstad vaak naar Durban en Port Elizabeth, soms in combinatie met een bezoek aan de eilanden Madagascar of Mauritius.

Sommige cruise vakanties zijn een combinatie van een cruise naar Afrika en Azië. U reist dan bijvoorbeeld vanaf India via de paradijselijke eilandengroepen Seychellen en Malediven naar de kust van Afrika.

Cruises die steeds populairder worden brengen u naar de westkust van Afrika. U bezoekt dan in opkomst zijnde toeristische bestemmingen als Gambia en Senegal.

Tijdens sommige cruises door Middellandse Zee bezoekt u de noordelijker gelegen Afrikaanse landen. Zo kunt u een cruise naar Italië in sommige gevallen combineren met een bezoek aan Marokko of Egypte. De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise vakantie naar Afrika en de Indische Oceaan. Bekijk onze cruise aanbiedingen of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies!

Reisverslagen Afrika van de cruise experts van VCK Cruises

Meer weten over onze cruisevakanties naar Afrika? Lees de artikelen uit ons Inspiratieblog en reis virtueel met ons mee. In onze artikelen delen we onze persoonlijke reiservaringen en foto's van onze reizen naar Afrika.

Reisverslag: Rovos Rail luxe treinreis door Zuid-Afrika

Lees hier het verslag

Reisverslag: vanuit Kaapstad naar Kaap de Goede Hoop

Lees hier het verslag

Waarom u excursies moet boeken tijdens een Zuid-Afrika cruise

Lees hier het verslag

 

Alle cruisereizen naar Afrika van de experts van VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het nieuwe 88 pagina's tellende inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's, tips én reizen van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine