020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Afrika en de Indische Oceaan

Waarschuwing

JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: /data/sites/web/vckcruisesnl/subsites/vckcruises.nl/images/schepen/6A052C59-5789-4909-B5FD-578EBAAB6A90/Cruise Afrika en de Indische Oceaan

Cruise vakanties naar Zuid-Afrika, de Seychellen en de Malediven!

Tijdens een cruise vakantie naar Zuid-Afrika ziet u in de meeste gevallen Kaapstad, een van de mooiste steden van de wereld. Een cruise naar Zuidelijk-Afrika brengt u naast Kaapstad vaak naar Durban en Port Elizabeth, soms in combinatie met een bezoek aan de eilanden Madagascar of Mauritius.

Sommige cruise vakanties zijn een combinatie van een cruise naar Afrika en Azië. U reist dan bijvoorbeeld vanaf India via de paradijselijke eilandengroepen Seychellen en Malediven naar de kust van Afrika.

Cruises die steeds populairder worden brengen u naar de westkust van Afrika. U bezoekt dan in opkomst zijnde toeristische bestemmingen als Gambia en Senegal.

Tijdens sommige cruises door Middellandse Zee bezoekt u de noordelijker gelegen Afrikaanse landen. Zo kunt u een cruise naar Italië in sommige gevallen combineren met een bezoek aan Marokko of Egypte. De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise vakantie naar Afrika en de Indische Oceaan. Bekijk onze cruise aanbiedingen of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies!

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe Cruise & Ontdek brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure