020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • galapagos

 
 

Cruise Galapagos

Expeditie naar de Galapagos eilanden

De Galapagos Eilanden zijn een werkelijk uniek gebied. De eilandengroep hoort bij Ecuador en herbergt een aantal diersoorten dat nergens anders op de wereld voorkomt. Zo leeft hier de beroemde Galapagos reuzenschildpad en vindt u volop inheemse vogelsoorten. VCK Cruises biedt verschillende cruise vakanties naar de Galapagos aan met kleinere expeditieschepen. Tijdens een expeditie naar de Galapagos vliegt u naar Quito of Guayaquil op het vasteland van Ecuador. Een korte vlucht brengt u vervolgens naar de archipel, waar u aan boord gaat van uw schip. U kunt kiezen uit verschillende cruises naar de Galapagos Eilanden, die u elk andere bestemmingen laten zien. U bent aan boord van een klein schip en zult merken dat u aan land weinig last heeft van andere toeristen. Welke plekken u ook bezoekt, een cruise naar de Galapagos Eilanden is een prachtige belevenis.

Cruise expert Shirley Joan van Brederode bezocht de Galapagos Eilanden. Bekijk hieronder haar Video-impressie:

 
 

Reisverslagen Galapagos van de cruise experts van VCK Cruises

Meer weten over onze cruises en luxe expedities naar Galapagos? Lees de artikelen uit ons Inspiratieblog en reis virtueel met ons mee. In onze artikelen delen we onze persoonlijke reiservaringen en foto's van onze reizen naar Galapagos.

Reisverslag: luxe expeditie naar de Galapagos

Lees hier het verslag

Nieuw expeditieschip in Galapagos : Celebrity Flora

Lees hier het verslag

 

Alle cruisereizen en luxe expedities naar Galapagos van de experts van VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het nieuwe 88 pagina's tellende inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's, tips én reizen van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine