020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • galapagos

 
 

Expeditie cruises Galapagos eilanden

Cruise met een klein expeditieschip naar de unieke Galapagos eilanden

De Galapagos Eilanden is een werkelijk unieke bestemming. Velen dromen ervan aan land te gaan, om de ongerepte natuur en de dieren met eigen ogen te aanschouwen. De eilandengroep hoort bij Ecuador en herbergt diersoorten die nergens anders op de wereld voorkomen. Zo leeft hier de beroemde Galapagos reuzenschildpad en vindt u volop inheemse vogelsoorten.

VCK Cruises biedt verschillende cruise vakanties naar de Galapagos aan met kleinere expeditieschepen. Tijdens een expeditie naar de Galapagos vliegt u naar Quito of Guayaquil op het vasteland van Ecuador. Een korte vlucht brengt u vervolgens naar de archipel, waar u aan boord gaat van uw schip. U kunt kiezen uit verschillende cruises naar de Galapagos Eilanden, die u elk andere bestemmingen laten zien. U bent aan boord van een klein schip en zult merken dat u aan land weinig last heeft van andere toeristen. Welke plekken u ook bezoekt, een cruise naar de Galapagos Eilanden is een prachtige belevenis.


Reisverslagen Galapagos van de cruise experts van VCK Cruises

Meer weten over onze cruises en luxe expedities naar Galapagos? Lees de artikelen uit onze Inspiratieblog en reis virtueel met ons mee. In onze artikelen delen we onze persoonlijke reiservaringen en foto's van onze reizen naar Galapagos.

Reisverslag: luxe expeditie naar de Galapagos

Lees hier het verslag

Nieuw expeditieschip in Galapagos : Celebrity Flora

Lees hier het verslag

 

Alle cruisereizen en luxe expedities naar Galapagos van de experts van VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder