020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • galapagos

 
 

Cruise Galapagos

Expeditie naar de Galapagos eilanden

De Galapagos Eilanden zijn een werkelijk uniek gebied. De eilandengroep hoort bij Ecuador en herbergt een aantal diersoorten dat nergens anders op de wereld voorkomt. Zo leeft hier de beroemde Galapagos reuzenschildpad en vindt u volop inheemse vogelsoorten. VCK Cruises biedt verschillende cruise vakanties naar de Galapagos aan met kleinere expeditieschepen.

Tijdens een expeditie naar de Galapagos vliegt u naar Quito of Guayaquil op het vasteland van Ecuador. Een korte vlucht brengt u vervolgens naar de archipel, waar u aan boord gaat van uw schip. U kunt kiezen uit verschillende cruises naar de Galapagos Eilanden, die u elk andere bestemmingen laten zien. U bent aan boord van een klein schip en zult merken dat u aan land weinig last heeft van andere toeristen. Welke plekken u ook bezoekt, een cruise naar de Galapagos Eilanden is een prachtige belevenis.

Cruise expert Shirley Joan van Brederode bezocht de Galapagos Eilanden. Bekijk hieronder haar Video-impressie:

 
 

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe Cruise & Ontdek brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure