020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • caribbean

 
 

Cruise Caribisch gebied

Cruises naar de Bahama's, Curacao, Sint-Maarten en andere zonnige eilanden in het caribisch gebied.

Cruises naar de Caribbean zijn het hele jaar door populair. Dat komt door het aantrekkelijke klimaat waar het Caribisch gebied zowel in de zomer als winter mee gezegend is. Een cruise naar het Caribisch gebied begint meestal vanuit Florida. U stapt dan in Miami of Fort Lauderdale aan boord van uw cruiseschip. Tijdens een cruise vakantie door de Cariben bezoekt u vaak bijna dagelijks een nieuwe bestemming: uw schip legt aan in zonnige bestemmingen als Puerto Rico, de Bahamas, Curacao, de Amerikaanse en Britse Maagdeneilanden, de Turks- en Caicoseilanden en natuurlijk de ABC-eilanden: Aruba, Bonaire en Curacao.

Sommige rederijen hebben ook een prive eiland op de Bahamas, waarmee de passagiers van uw schip gegarandeerd de enige bezoekers zijn op dit eiland. Dit geldt bijvoorbeeld voor Half Moon Cay , het eiland waar u met schepen van Holland America Line kunt komen. Ook het in het Caribisch gebied gelegen Cuba wordt zo langzamerhand een populaire cruisebestemming. De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise in de Caribbean. Populaire rederijen om de Caribbean te bezoeken zijn Holland America Line, Regent Seven Seas Cruises, Oceania Cruises en Crystal Cruises 

Meer unieke cruise vakanties vindt u op onze Cruise & Ontdek-pagina, met cruise aanbiedingen die u alleen bij VCK Cruises kunt boeken.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe Cruise & Ontdek brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure