020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • caribbean

 
 

Cruises naar het Caribisch gebied

Caribbean cruises naar de Bahama's, Curacao, Sint-Maarten en andere zonnige eilanden

Cruises naar de Caribbean zijn het hele jaar door populair. Dat komt door het aantrekkelijke klimaat waar het Caribisch gebied zowel in de zomer als winter mee gezegend is. Een cruise naar het Caribisch gebied begint meestal vanuit Florida. U stapt dan in Miami of Fort Lauderdale aan boord van uw cruiseschip. Tijdens een cruise vakantie door de Cariben bezoekt u vaak bijna dagelijks een nieuwe bestemming: uw schip legt aan in zonnige bestemmingen als Puerto Rico, de Bahama's, Curacao, de Amerikaanse en Britse Maagdeneilanden, de Turks- en Caicoseilanden en natuurlijk de ABC-eilanden: Aruba, Bonaire en Curacao.

Sommige rederijen hebben ook een prive eiland op de Bahamas, waarmee de passagiers van uw schip gegarandeerd de enige bezoekers zijn op dit eiland. Dit geldt bijvoorbeeld voor Half Moon Cay, het eiland waar u met schepen van Holland America Line kunt komen. Ook het in het Caribisch gebied gelegen Cuba is langzamerhand een populaire cruisebestemming geworden. De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise in de Caribbean. Populaire rederijen om de Caribbean te bezoeken zijn Holland America Line, Regent Seven Seas Cruises, Oceania Cruises en Crystal Cruises 

Meer unieke cruise vakanties vindt u op onze Cruise & Ontdek-pagina, met cruise aanbiedingen die u alleen bij VCK Cruises kunt boeken.

Klik hier voor alle cruise aanbiedingen naar het Caribisch gebiedBekijk alle cruisereizen naar het Caribisch gebied

 

Reisverslagen Caribbean cruises van de cruise experts van VCK Cruises

Meer weten over onze cruisevakanties naar de Caribische Zee, de Nederlandse Antillen en de Franse Antillen? Lees de artikelen uit ons Inspiratieblog en reis virtueel met ons mee. In onze artikelen delen we onze persoonlijke reiservaringen en foto's van onze cruisereizen naar de Caribbean.

Reisverslag: de Caribbean met Crystal Cruises

Lees hier het verslag

Reisverslag: de kleuren en geuren van Cartagena, Colombia

Lees hier het verslag

Een handleiding voor een bezoek aan Havana!

Lees hier het verslag

 

Alle cruisereizen naar de Caraïbische Zee van de experts van VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine