020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • caribbean


Cruises naar het Caribisch gebied

Caribbean cruises naar de Bahama's, Curacao, Sint-Maarten en andere zonnige eilanden

Cruises naar de Caribbean zijn het hele jaar door populair. Dat komt door het aantrekkelijke klimaat waar het Caribisch gebied zowel in de zomer als winter mee gezegend is. Een cruise naar het Caribisch gebied begint meestal vanuit Florida. U stapt dan in Miami of Fort Lauderdale aan boord van uw cruiseschip. Tijdens een cruise vakantie door de Cariben bezoekt u vaak bijna dagelijks een nieuwe bestemming: uw schip legt aan in zonnige bestemmingen als Puerto Rico, de Bahama's, Curacao, de Amerikaanse en Britse Maagdeneilanden, de Turks- en Caicoseilanden en natuurlijk de ABC-eilanden: Aruba, Bonaire en Curacao.

Sommige rederijen hebben ook een prive eiland op de Bahamas, waarmee de passagiers van uw schip gegarandeerd de enige bezoekers zijn op dit eiland. Dit geldt bijvoorbeeld voor Half Moon Cay, het eiland waar u met schepen van Holland America Line kunt komen. Ook het in het Caribisch gebied gelegen Cuba is langzamerhand een populaire cruisebestemming geworden. De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise in de Caribbean. Populaire rederijen om de Caribbean te bezoeken zijn Holland America Line, Regent Seven Seas Cruises en Oceania Cruises

De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise naar het Caribisch gebied. Meer lezen? Bekijk de reisverslagen en foto's van cruises naar het Caribisch gebied op ons inspiratieblog

 

Onze favoriete bestemmingen in de Caribbean

Curacao

Bekijk reizen

St. Barts

Bekijk reizen

Grenada

Bekijk reizen

St. Lucia

Bekijk reizen

Guadeloupe

Bekijk reizen

 

Alle cruisereizen naar de Caraïbische Zee van de experts van VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder