020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Buitengewone cruises persoonlijk samengesteld door experts - VCK Cruises

Werken bij VCK Cruises

VCK Cruises heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de Nederlandse cruisewereld. Wij staan bekend om ons innovatieve aanbod in het hogere segment en geloven sterk in een persoonlijke en flexibele aanpak, waarbij we onze klanten een optimale prijs-kwaliteitverhouding bieden. In ons dynamische team van 13 enthousiaste collega's wordt er hard gewerkt én veel gelachen. We zijn trots op onze positie als koploper in het premium en luxe cruise segment. Bij VCK Cruises draait het niet alleen om de reis, maar ook om de beleving. Onze service is een essentieel onderdeel van het boeken van een zorgeloze cruisevakantie. Met meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van cruisevakanties zijn we een gevestigde naam in de branche. Als onderdeel van de Destin Travel Group streven we ernaar om onze klanten de ultieme cruise-ervaring te bieden. Waar wacht je nog op? Ontdek de wereld van VCK Cruises!

VCK Cruises heeft op dit moment geen vacatures

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder