020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek

Aanmelden nieuwsbrief website VCK Cruises (+ optioneel postmailing)

Uw gegevens worden opgeslagen in het VCK Cruises CRM systeem en uitsluitend gebruikt voor het toesturen van de VCK Cruises nieuwsbrief en indien aangevinkt voor aanbiedingen per post. Uw e-mail gegevens worden niet aan derden verstrekt. Uw adresgegevens t.b.v. het versturen van brochures worden gedeeld met ons verzendhuis. U kunt te allen tijde uw abonnement op onze nieuwsbrief opzeggen via de afmeldingslink onder aan de nieuwsbrief of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zorgen dan dat u zo snel mogelijk van onze mailinglijst verwijderd wordt.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het 88 pagina's tellende inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's, tips én reizen van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine