020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • middelandse zee

 
 

Cruise naar de Middellandse Zee

Cruise vakantie naar de middellandse zee; cruise naar Spanje, Italië, Griekenland of de Adriatische Zee

Een cruise naar de Middellandse Zee is bijzonder populair. Bent u op zoek naar een cruise vakantie in de Middellandse Zee, dan heeft u talloze mogelijkheden. Cruises in de westelijke Middellandse Zee brengen u naar bijvoorbeeld Spanje, Portugal, Italië, Marokko en Frankrijk. Populaire cruise havens in dit deel van de Middellandse Zee zijn Barcelona, Lissabon, Porto, Tanger, Civitavecchia (de havenstad van Rome), Livorno (vanwaar u Pisa en Florence kunt bezoeken), Monte Carlo, Marseille en Gibraltar.

Tijdens een cruise naar de oostelijke Middellandse Zee kunt u Griekenland, Turkije en de Italiaanse oostkust zien. Ook cruises in de Adriatische Zee vallen onder dit vaargebied: Dubrovnik, Kotor en Venetië zijn hier prachtige bestemmingen. De voornaamste aankomst- en vertrekhavens voor cruises in het oostelijke deel van de Middellandse Zee Venetië, Piraeus (de havenstad van Athene), de Kroatische stad Dubrovnik en Kotor, de hoofdstad van Montenegro. Ook een cruise vakantie naar de Griekse eilanden is erg populair en wordt door VCK Cruises warm aanbevolen.

De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise in de Middellandse Zee.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe Cruise & Ontdek brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure