020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image

Hapag-Lloyd Cruises

De schepen van Hapag-Lloyd Cruises

De Duitse rederij Hapag-Lloyd Cruises wordt ook wel de ontdekker van de Oceaan genoemd. Zij zoekt fascinerende vaargebieden op zoals Antarctica, Zanzibar, West-Afrika en Zuid-Amerika. De kwaliteit en service aan boord is uitmuntend, zo bevestigen ook de deskundigen. Niet voor niets zijn de schepen van Hapag Lloyd dan ook geclassificeerd met vijf sterren of zelfs meer. De Europa is meer dan 10 jaar lang door de Prestigieuze Berlitz Cruise Guide verkozen tot beste cruiseschip ter wereld, totdat de Europa 2 dit stokje overnam. De HANSEATIC nature, HANSEATIC spirit en HANSEATIC inspiration zijn luxe expeditieschepen van de rederij, die u op de best mogelijke manier naar de meest afgelegen plekken op aarde brengen. Deze schepen hebben de hoogste ijsklasse onder de cruiseschepen, wat inhoudt dat zij verder in de poolgebieden kunnen varen dan andere schepen. 

 

 

Reisverslagen Hapag-Lloyd Cruises van de experts van VCK Cruises

Meer weten over Hapag-Lloyd Cruises? Lees de artikelen uit ons Inspiratieblog en vaar virtueel met ons mee. In onze artikelen delen we onze persoonlijke ervaringen aan boord van de Hapag-Lloyd expeditieschepen Bremen en Hanseatic én de luxe cruiseschepen Europa en Europa 2. Ook laten we u onze eigen foto's zien van de Hapag-Lloyd cruiseschepen en cruisebestemmingen.

Virtuele rondleiding over HANSEATIC nature

Lees hier het verslag

Reisverslag: expeditie naar Antarctica en South Georgia

Lees hier het verslag

Een bezoek aan Europa 2 in Hamburg

Lees hier het verslag

In 10 foto's: de Veranda Suite op de Europa 2

Lees hier het verslag

Nieuw expeditieschip: HANSEATIC inspiration

Lees hier het verslag

 

Klantbeoordeling Hapag-Lloyd Cruises

Hapag-Lloyd Cruises behaalt een bijna perfecte score bij de klanten van VCK Cruises. Ze beoordelen deze rederij goed op alle fronten, met name op sfeer aan boord, maaltijden en het onderhoud van de schepen. Ook de service en prijs/kwaliteit verhouding vallen in positieve zin op.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder