020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • australie en nieuw zeeland

 
 

Cruises naar Australië en Nieuw-Zeeland

VCK Cruises: de expert in cruise vakanties naar Australië en Nieuw-Zeeland

Een cruisevakantie naar Australië en Nieuw-Zeeland biedt volop mogelijkheden. Cruises naar Australië doen veelal de oostkust aan, waarbij u Sydney en het Great Barrier Reef bezoekt. Met name een bezoek aan Sydney mag niet ontbreken tijdens uw cruise naar Australië. Gelukkig is deze metropool vaak het begin- of eindpunt van uw cruise. Ook het ongerepte Tasmanië is een van de mooiste plekken in dit vaargebied. En diverse cruises doen ook Fiji aan. Sommige schepen maken vanaf Australië aansluitend de oversteek naar Nieuw-Zeeland, maar er zijn ook volop mogelijkheden om tijdens uw cruise alleen Nieuw-Zeeland te bezoeken.

Nieuw-Zeeland is een bijzonder afwisselende eilandstaat, perfect om per cruiseschip te ontdekken. Panoramavaren door de Milford Sound is een geweldige ervaring en ook het Abel Tasman Park (tijdens sommige cruises te bezoeken door middel van een optionele excursie) kan gerust schitterend genoemd worden. Sommige cruisemaatschappijen bieden cruises aan die in combinatie met een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland ook tropische paradijsjes als Fiji en Samoa aandoen.

De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise naar Australië en Nieuw-Zeeland.

Klik hier voor alle cruise aanbiedingen naar Australië en Nieuw-Zeeland Bekijk alle cruisereizen naar Australië en Nieuw-Zeeland


Reisverslagen Australië en Nieuw-Zeeland van de experts van VCK Cruises

Meer weten over Australië en Nieuw-Zeeland? Lees de artikelen uit ons Inspiratieblog en reis virtueel met ons mee. In onze artikelen delen we onze persoonlijke reiservaringen en foto's van Australië en Nieuw-Zeeland.

Reisverslag: Nieuw-Zeeland en Australië met Holland America Line

Lees hier het verslag

Varen door de Milford Sound, Nieuw-Zeeland

Lees hier het verslag

Een stadswandeling in Melbourne, Australië

Lees hier het verslag

Een dag in Sydney, Australië

Lees hier het verslag

 

Alle reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland van de experts van VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine