020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • australie en nieuw zeeland


Cruises naar Australië en Nieuw-Zeeland

VCK Cruises: de expert in cruise vakanties naar Australië en Nieuw-Zeeland

Een cruisevakantie naar Australië en Nieuw-Zeeland biedt volop mogelijkheden. Cruises naar Australië doen veelal de oostkust aan, waarbij u Sydney en het Great Barrier Reef bezoekt. Met name een bezoek aan Sydney mag niet ontbreken tijdens uw cruise naar Australië. Gelukkig is deze metropool vaak het begin- of eindpunt van uw cruise. Ook het ongerepte Tasmanië is een van de mooiste plekken in dit vaargebied. En diverse cruises doen ook Fiji aan. Sommige schepen maken vanaf Australië aansluitend de oversteek naar Nieuw-Zeeland, maar er zijn ook volop mogelijkheden om tijdens uw cruise alleen Nieuw-Zeeland te bezoeken.

Nieuw-Zeeland is een bijzonder afwisselende eilandstaat, perfect om per cruiseschip te ontdekken. Panoramavaren door de Milford Sound is een geweldige ervaring en ook het Abel Tasman Park (tijdens sommige cruises te bezoeken door middel van een optionele excursie) kan gerust schitterend genoemd worden. Sommige cruisemaatschappijen bieden cruises aan die in combinatie met een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland ook tropische paradijsjes als Fiji en Samoa aandoen.

De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise naar Australië en Nieuw-Zeeland. Meer lezen? Bekijk de reisverslagen en foto's van reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland op ons inspiratieblog

 

Alle reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland van de experts van VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder