020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • oostzee en st petersburg


Cruises naar de Oostzee en Baltische Staten

Culturele stedentrip naar Scandinavië

Tijdens een cruise door de Oostzee zijn het de fascinerende steden die op de eerste plaats komen. De meeste cruises in dit vaargebied bezoeken Kopenhagen en/of Tallinn, Helsinki en Stockholm. De Deense hoofdstad Kopenhagen is goed voor een heerlijke dag sightseeing, met de kanalen van Nyhavn en het amusementspark Tivoli als hoogtepunten. Wanneer u tijdens uw vakantie Tallinn bezoekt, kunt u uw cruiseschip vanuit de oude stad zien liggen. Klim op de stadsmuren en zie hoe dicht u bij het centrum ligt aangemeerd. De Zweedse hoofdstad Stockholm ligt op verschillende eilanden, die perfect wandelend zijn te verkennen. Uw cruise brengt u dan ook langs schitterende eilanden aan de kust van Zweden.

Tijdens uw cruise bezoekt u ook minder bekende bestemmingen zoals het prachtige eiland Gotland met het schilderachtige stadje Visby dat terecht een vermelding heeft op de Werelderfgoed lijst van UNESCO. Vanuit de gezellige badplaats Warnemünde kunt u een dagexcursie maken naar Berlijn of een bezoek brengen aan het schitterende paleis van Schwerin. Sommige cruises bezoeken ook Oslo in Noorwegen of Aarhus in Denemarken. In elke haven kunt u op eigen gelegenheid op ontdekkingstocht óf u boekt een van de vele optionele excursies die door de cruisemaatschappij worden aangeboden.

De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise naar de Oostzee. Meer lezen? Bekijk de artikelen over cruises naar de Oostzee en Baltische Staten op ons inspiratieblog

 

Onze favoriete cruisebestemmingen aan de Oostzee

Gdansk

Bekijk reizen

Stockholm

Bekijk reizen

Kopenhagen

Bekijk reizen

Helsinki

Bekijk reizen

Tallinn

Bekijk reizen

 

Alle cruisereizen naar de Oostzee van de experts van VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder