020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • oostzee en st petersburg

 
 

Cruises naar de Oostzee en Sint-Petersburg

Cruisevakantie Oostzee, Sint-Petersburg en de Baltische Staten

Tijdens een cruise door de Oostzee zijn het de fascinerende steden die op de eerste plaats komen. De meeste cruises in dit vaargebied bezoeken Kopenhagen en/of Tallinn, Helsinki en Stockholm. De Deense hoofdstad Kopenhagen is goed voor een heerlijke dag sightseeing, met de kanalen van Nyhavn en het amusementspark Tivoli als hoogtepunten. Wanneer u tijdens uw vakantie Tallinn bezoekt, kunt u uw cruiseschip vanuit de oude stad zien liggen. Klim op de stadsmuren en zie hoe dicht u bij het centrum ligt aangemeerd. De Zweedse hoofdstad Stockholm ligt op verschillende eilanden, die perfect wandelend zijn te verkennen. Uw cruise brengt u dan ook langs schitterende eilanden aan de kust van Zweden.

Maar de grootste blikvanger is zonder twijfel de Russische voormalige tsarenstad Sint-Petersburg. Tijdens een cruise vakantie die Sint-Petersburg aandoet bent u vaak meerdere dagen in de stad, zodat u alle tijd heeft de hoogtepunten in de stad en de prachtige paleizen in de omgeving te verkennen. Sommige cruiseschepen liggen hier twee dagen, enkele rederijen bieden zelfs een 3-daags bezoek aan Sint-Petersburg aan. De Hermitage, de Kerk van de Verlosser op het Bloed en de paleizen buiten de stad (het Peterhof en Catharinapaleis) zijn enkele grote aanraders tijdens een cruise naar Sint-Petersburg.

De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise naar de Oostzee en St. Petersburg.

 

Reisverslagen Oostzee en St. Petersburg van de cruise experts van VCK Cruises

Meer weten over onze cruisevakanties naar de Oostzee en Sint-Petersburg? Lees de artikelen uit ons Inspiratieblog en reis virtueel met ons mee naar Zweden, Finland, Estland en Rusland. In onze artikelen delen we onze persoonlijke reiservaringen en foto's van onze cruisereizen naar de Oostzee.

Een paar niet te missen tips in Sint-Petersburg

Lees hier het verslag

Tips van de cruisekenners: een dag in Stockholm, Zweden

Lees hier het verslag

 

Alle cruisereizen naar de Oostzee en Sint-Petersburg van de experts van VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine