020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • oostzee en st petersburg


Cruise Oostzee en Sint-Petersburg

Cruise vakantie Oostzee, Sint-Petersburg en de Baltische Staten

Tijdens een cruise door de Oostzee zijn het de fascinerende steden die op de eerste plaats komen. De meeste cruises in dit vaargebied bezoeken Kopenhagen en/of Tallinn, Helsinki en Stockholm. De Deense hoofdstad Kopenhagen is goed voor een heerlijke dag sightseeing, met de kanalen van Nyhavn en het amusementspark Tivoli als hoogtepunten. Wanneer u tijdens uw vakantie Tallinn bezoekt, kunt u uw cruiseschip vanuit de oude stad zien liggen. Klim op de stadsmuren en zie hoe dicht u bij het centrum ligt aangemeerd. De Zweedse hoofdstad Stockholm ligt op verschillende eilanden, die perfect wandelend zijn te verkennen. Uw cruise brengt u dan ook langs schitterende eilanden aan de kust van Zweden.

Maar de grootste blikvanger is zonder twijfel de Russische voormalige tsarenstad Sint-Petersburg. Tijdens een cruise vakantie die Sint-Petersburg aandoet bent u vaak meerdere dagen in de stad, zodat u alle tijd heeft de hoogtepunten in de stad en de prachtige paleizen in de omgeving te verkennen. Sommige cruiseschepen liggen hier twee dagen, enkele rederijen bieden zelfs een 3-daags bezoek aan Sint-Petersburg aan. De Hermitage, de Kerk van de Verlosser op het Bloed en de paleizen buiten de stad (het Peterhof en Catharinapaleis) zijn enkele grote aanraders tijdens een cruise naar Sint-Petersburg.

De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise naar de Oostzee en St. Petersburg.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe Cruise & Ontdek brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure