020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image

AmaWaterways

De schepen van AmaWaterways

VCK Cruises biedt niet alleen de mooiste cruises op zee aan, maar ook exclusieve riviercruises. AmaWaterways is een prijswinnende rederij die schitterende reizen aanbiedt op speciaal ontworpen rivierschepen in Europa, Azië en Afrika. De schepen zijn innovatief vormgegeven, ruim opgezet en zeer modern ingericht. Deze rederij biedt de kwaliteit die u van VCK Cruises mag verwachten. De keuken en service aan boord zijn buitengewoon: AmaWaterways zet hierin al jaren de standaard voor riviercruises. De rivierschepen van deze rederij zijn kleinschalig opgezet en bieden u een unieke vakantie ervaring; of deze vakantie nu naar Vietnam, Cambodja, zuidelijk Afrika of Europa gaat.

 

 

Wat is inbegrepen bij AmaWaterways?

Op de schepen van AmaWaterways zijn de uitstekende maaltijden en snacks aan boord inbegrepen bij de reissom. Daarnaast zijn (huis)wijn en bier bij lunch en diner ook inclusief. Koffie en thee uit de automaat én gebruik van WiFi is tevens inbegrepen. Wat AmaWaterways uniek maakt is het uitgebreide excursieprogramma dat grotendeels inbegrepen is bij de reissom. In iedere haven kiest u de excursie die het beste bij u past; voor actieve passagiers zijn er fietsexcursies en wandeltours; maar vanzelfsprekend zijn busexcursies ook vaak beschikbaar. Op cruises buiten Europa biedt AmaWaterways een all-inclusive service, waarbij ook sterke drank is inbegrepen. Voor meer informatie over wat is inbegrepen op de cruise van uw keuze kunt u ons bellen op 020-6800878 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Reisverslagen AwaWaterways van de experts van VCK Cruises

Meer weten over AwaWaterways? Lees de artikelen uit ons inspiratieblog en cruise virtueel met ons mee. In onze artikelen delen we onze persoonlijke ervaringen en foto's van onze reizen aan boord van de AmaWaterways schepen AmaSonata op de Rijn en AmaDara op de Mekong in Zuidoost-Azië.

Reisverslag: van Amsterdam naar Bazel

Lees hier het verslag

AmaMagna: het nieuwe schip van AmaWaterways

Lees hier het verslag

Reisverslag: Cambodja en Vietnam met AmaWaterways

Lees hier het verslag

 

Klantbeoordeling AmaWaterways

Onze klanten geven AmaWaterways een uitstekende beoordeling. Vooral de kwaliteit van de maaltijden, de service, de ruime hutaccommodatie én het uitgebreide excursieprogramma worden zeer hoog gewaardeerd. Een van onze klanten maakt de kanttekening dat AmaWaterways de vergelijking met luxe zeecruises met gemak kan doorstaan.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder