020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • canarische eilanden


Cruises naar de Canarische Eilanden en Atlantische kust

Cruise vakanties naar Tenerife, Lanzarote of Las Palmas

Een cruise naar de Canarische Eilanden is een zeer populaire vakantie in met name onze wintermaanden. Wanneer het in Nederland slecht weer is, is het op de Canarische Eilanden nog altijd zeer aantrekkelijk vertoeven. Tijdens een cruise vakantie naar de Canarische Eilanden heeft u bovendien de mogelijkheid verschillende eilanden te zien, terwijl u tijdens een 'normale' vakantie vaak slechts één bestemming ziet. Cruises naar de Canarische Eilanden combineren vaak de eilanden Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote. Sommige cruises doen ook Madeira en de prachtige Azoren aan.

Wanneer u een cruise naar de Canarische Eilanden boekt, kan het zijn dat u naar een van de eilanden vliegt en daar aan boord van uw cruiseschip stapt. Veel cruises vertrekken echter vanuit Engeland en varen via de Atlantische kust richting de Canarische eilanden. Dit kan u de kans geven ook enkele plaatsen in Frankrijk en bijvoorbeeld de Portugese hoofdstad Lissabon te bezoeken.

 

Onze favoriete cruisebestemmingen in West-Europa en de Canarische Eilanden

Madeira

Bekijk reizen

La Palma

Bekijk reizen

Azoren

Bekijk reizen

Lanzarote

Bekijk reizen

Tenerife

Bekijk reizen

 

Alle cruisereizen naar de Canarische Eilanden en Atlantische Kust van de experts van VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder