020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • zuid amerika

 
 

Cruises naar Zuid-Amerika

Cruise vakantie Brazilië, Argentinië, Peru of de Amazone

Cruisevakanties naar Zuid-Amerika zijn er in alle soorten en maten. Zo doen de cruises naar de westkust van Zuid-Amerika veelal Colombia, Ecuador en Peru aan. Vanaf de havens kunt u vaak excursies naar het binnenland maken. Zo kunt u vanuit Callao (de havenstad van Lima) soms een optionele excursie naar Machu Picchu boeken. Een cruise naar de Chileense fjorden en Patagonië is een must voor natuurliefhebbers. Veel schepen maken een panoramische cruise door de fjorden en doen vaak de havens Puntarenas (soms kunt u vanaf hier een optionele excursie naar het natuurpark Torres del Paine maken) en Ushuaia aan. Ushuaia is tevens het startpunt voor de meeste cruises naar Antarctica.

Met een schip over de Amazone in Brazilië varen is eveneens een geweldige ervaring. De kleinere schepen die deze cruise kunnen maken varen vaak tot diep in het hart van het regenwoud. Populair zijn tevens cruises die de kust van Brazilië en Argentinië aandoen. Niet zonder reden: Rio de Janeiro en Buenos Aires behoren tot de mooiste steden ter wereld. Cruises naar Peru, Ecuador en Colombia zijn soms te combineren met een doorvaart van het spectaculaire Panamakanaal.

De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise in Zuid-Amerika

 

Reisverslagen Zuid-Amerika van de cruise experts van VCK Cruises

Meer weten over onze cruisevakanties naar Brazilië, Argentinië, Chili en Panama? Lees de artikelen uit ons Inspiratieblog en reis virtueel met ons mee. In onze artikelen delen we onze persoonlijke reiservaringen en foto's van onze cruises naar Zuid-Amerika.

Wat u weten moet over een bezoek aan Machu Picchu, Peru

Lees hier het verslag

Reisverslag: de kleuren en geuren van Cartagena, Colombia

Lees hier het verslag

Reisverslag: luxe expeditie naar de Galapagos

Lees hier het verslag

Onvergetelijk: vertrek uit Buenos Aires

Lees hier het verslag

Reisverslag: KLM Business Class naar Cartagena, Colombia

Lees hier het verslag

Nieuw expeditieschip in Galapagos : Celebrity Flora

Lees hier het verslag

Avonturen in Cartagena Colombia

Lees hier het verslag

 

Alle cruises naar Zuid-Amerika van de experts van VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder