020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • zuid amerika

 
 

Cruise Zuid-Amerika

Cruise vakantie Brazilië, Argentinië, Peru of de Amazone

Cruise vakanties naar Zuid-Amerika zijn er in alle soorten en maten. Zo doen de cruises naar de westkust van Zuid-Amerika veelal Colombia, Ecuador en Peru aan. Vanaf de havens kunt u vaak excursies naar het binnenland maken. Zo kunt u vanuit Callao (de havenstad van Lima) soms een optionele excursie naar Machu Picchu boeken. Een cruise naar de Chileense fjorden en Patagonië is een must voor natuurliefhebbers. Veel schepen maken een panoramische cruise door de fjorden en doen vaak de havens Puntarenas (soms kunt u vanaf hier een optionele excursie naar het natuurpark Torres del Paine maken) en Ushuaia aan. Ushuaia is tevens het startpunt voor de meeste cruises naar Antarctica.

Met een schip over de Amazone in Brazilië varen is eveneens een geweldige ervaring. De kleinere schepen die deze cruise kunnen maken varen vaak tot diep in het hart van het regenwoud. Populair zijn tevens cruises die de kust van Brazilië en Argentinië aandoen. Niet zonder reden: Rio de Janeiro en Buenos Aires behoren tot de mooiste steden ter wereld. Cruises naar Peru, Ecuador en Colombia zijn soms te combineren met een doorvaart van het spectaculaire Panamakanaal.

De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise in Zuid-Amerika. Neem ook een kijkje op onze pagina met unieke cruise aanbiedingen.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe Cruise & Ontdek brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure