020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image

Holland America Line

De schepen van Holland America Line

Holland America Line, nog vaak op zijn Nederlands geschreven als Holland Amerika Lijn, heeft een speciale plek bij menig cruiseliefhebber uit Nederland. Opgericht in 1873 is deze rederij de favoriete keuze van de Nederlandse cruisereiziger. Ook al staat het hoofdkantoor van Holland America Line in Seattle, op alle schepen wappert de Nederlandse vlag op het achtersteven, vindt u af en toe typische Hollandse specialiteiten in het buffetrestaurant en is een deel van de officieren van Nederlandse komaf. Kortom, aan boord van de cruiseschepen van Holland America Line voelt u zich snel thuis, niet in de laatste plaats door de zeer vriendelijke service van de Indonesische en Filipijnse bemanning. Veel van onze klanten kiezen voor een cruise vakantie met Holland America Line door de prachtige vaarroutes. U vindt de cruiseschepen overal ter wereld: van Indonesië tot het Caribisch gebied, Australië en Azië. Ook voor uw cruise vakantie naar Noorwegen en de Noorse fjorden, de Middellandse Zee of zelfs een volledige wereldcruise is Holland America Line de juiste rederij. 

De cruiseschepen van Holland America Line variëren in grootte van 1.400 passagiers tot 2.650 passagiers maar bieden allemaal veel waar voor uw geld. Op de kleinere schepen maakt u wat meer exclusievere, kleinschaliger cruises, terwijl u voor spetterend entertainment op de grotere schepen terecht kunt. Op de grotere schepen Nieuw Amsterdam, Eurodam, Koningsdam, Nieuw Statendam en de nieuwe Rotterdam heeft u de meeste keuze uit bars, lounges en restaurants. Op deze schepen raden wij vooral het Aziatische specialiteitenrestaurant Tamarind aan, maar op alle schepen van de rederij zult u heerlijk eten en heeft u de keuze uit meerdere eetgelegenheden waaronder de populaire Pinnacle Grill. De hutten en suites van Holland America Line zijn groter dan gebruikelijk en ook in de lounges en op de ruime Promenade- en zonnedekken zal het zelden overvol zijn. Dat maakt uw cruise extra ontspannend.

 

 

Waarom Holland America Line?

De voorliefde van Nederlandse cruisepassagiers voor Holland America Line is duidelijk. Met het rood-wit-blauw fier wapperend op het achtersteven voelen Nederlanders zich verbonden met deze van oorsprong Rotterdamse rederij. Inmiddels wordt Holland America Line vanuit de Verenigde Staten geleid maar u zult aan boord af en toe nog steeds herinnerd worden aan de Nederlandse geschiedenis van deze rederij. De cruiseschepen van Holland America Line zijn graag geziene gasten in zowel Rotterdam als Amsterdam en geen andere rederij biedt zoveel cruises aan die vertrekken en eindigen in Nederland.

Holland America Line heeft een reputatie hoog te houden op culinair gebied; de maaltijden in het hoofdrestaurant en buffetrestaurant zijn dan ook uitstekend te noemen. Heeft u iets te vieren of zoekt u een meer intiem restaurant, overweeg dan een van de specialiteitenrestaurant, waar u een toeslag betaalt en reserveren verplicht is. Voor drankjes aan boord betaalt u extra; de prijzen liggen over het algemeen iets hoger dan die in de betere uitgaansgelegenheden in Nederland. Koffie en thee uit automaten in het buffetrestaurant zijn inclusief, maar voor een cappuccino of espresso rekent Holland America Line een toeslag. Onze tip: Holland America Line biedt drankenpakketten aan die veel waar voor uw geld bieden. Vraag er ons gerust naar!

De service aan boord van de Holland America Line cruiseschepen wordt steevast goed beoordeeld; de uiterst vriendelijke Indonesische en Filipijnse bemanning is hét visitekaartje van deze rederij. Fooien voor de bemanning zijn niet bij de reissom inbegrepen en worden automatisch bijgeschreven op uw boordrekening. Bel ons op 020-6800878 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer details.

Stijlvolle, middelgrote schepen

Zeer vriendelijke bemanning

Uitstekende maaltijden in diverse restaurants

Holland America Line schepen varen onder Nederlandse vlag

Uitgebreid entertainment programma

Mooie reisroutes wereldwijd

Stand: februari 2024. Wijzigingen voorbehouden. Holland America Line heeft soms acties waarbij extra's aan boord zijn inbegrepen. Vraag ons om details.

 

Reisverslagen Holland America Line van de experts van VCK Cruises

Meer weten over Holland America Line? Lees de artikelen uit ons inspiratieblog en vaar virtueel met ons mee. In onze artikelen delen we onze persoonlijke Holland America Line cruise ervaringen aan boord van de cruiseschepen Koningsdam, Prinsendam en Nieuw Amsterdam en laten we u onze eigen foto's zien van cruiseschepen en cruisebestemmingen.

De nieuwe Rotterdam van Holland America Line in 20 foto's

Lees hier het verslag

Reisverslag: de eerste reis van Holland America Line's nieuwe Rotterdam

Lees hier het verslag

Ode aan Holland America Line's Amsterdam en Rotterdam

Lees hier het verslag

Reisverslag: de eerste cruise van Nieuw Statendam

Lees hier het verslag

Reisverslag: Nieuw-Zeeland en Australië met Holland America Line

Lees hier het verslag

Wat u weten moet over prijzen en fooien bij Holland America Line

Lees hier het verslag

Reisverslag: een Alaska cruise in 30 foto's

Lees hier het verslag

Reisverslag: korte cruise met de Koningsdam

Lees hier het verslag

Op excursie: per helicopter naar de Mendenhall Glacier, Alaska

Lees hier het verslag

Fotogalerij: Nieuw Amsterdam

Lees hier het verslag

Het heden en verleden van Holland America Line's Prinsendam

Lees hier het verslag

 

Klantbeoordeling Holland America Line

VCK Cruises heeft veel tevreden Holland America Line klanten. Vooral de sfeer aan boord van de Holland America Line cruiseschepen wordt door onze klanten hoog gewaardeerd, net zoals de service en het entertainment. Ook de excursies worden positief beoordeeld. De prijzen aan boord van drankjes zijn vergelijkbaar met die in de betere uitgaansgelegenheden in Nederland. Onze tip: Holland America Line biedt drankenpakketten aan die veel waar voor uw geld bieden. Vraag er ons gerust naar!

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder