020 - 6 800 878

Bekijk alle reizen

VCK keurmerken

  • image

Holland America Line

De schepen van Holland America Line

Holland America Line, nog vaak op zijn Nederlands geschreven als Holland Amerika Lijn, heeft een speciale plek bij menig cruise-liefhebber uit Nederland. Opgericht in 1873 is deze rederij de favoriete keuze van de Nederlandse cruisereiziger. Ook al staat het hoofdkantoor van Holland America Line in Seattle, op alle schepen wappert de Nederlandse vlag op het achtersteven, vindt u af en toe typische Hollandse specialiteiten in het buffetrestaurant en is een deel van de officieren van Nederlandse komaf. Kortom, aan boord van de cruiseschepen van Holland America Line voelt u zich snel thuis, niet in de laatste plaats door de zeer vriendelijke service van de Indonesische en Filipijnse bemanning. Veel van onze klanten kiezen voor een cruise vakantie met Holland America Line door de prachtige vaarroutes. U vindt de cruiseschepen overal ter wereld: van Indonesië tot het Caribisch gebied, Australië en Azië. Ook voor uw cruise vakantie naar Noorwegen en de Noorse fjorden, de Middellandse Zee of zelfs een volledige wereldcruise is Holland America Line de juiste rederij. 

 

De cruiseschepen van Holland America Line variëren in grootte van 835 passagiers (Prinsendam) tot 2.650 passagiers (Koningsdam) maar bieden allemaal veel waar voor uw geld. Op de kleinere schepen maakt u wat meer exclusievere, kleinschaliger cruises, terwijl u voor spetterend entertainment op de grotere schepen terecht kunt. Op de grotere schepen Nieuw Amsterdam, Eurodam, Koningsdam en Nieuw Statendam heeft u de meeste keuze uit bars, lounges en restaurants. Op deze schepen raden wij vooral het Aziatische specialiteiten restaurant Tamarind aan, maar op alle schepen van de rederij zult u heerlijk eten en heeft u de keuze uit meerdere eetgelegenheden waaronder de populaire Pinnacle Grill. De hutten en suites van Holland America Line zijn groter dan gebruikelijk en ook in de lounges en op de ruime Promenade- en zonnedekken zal het zelden overvol zijn. Dat maakt uw cruise extra ontspannend.

De experts van VCK Cruises kennen veel schepen van Holland America Line uit eigen ervaring. Op ons blog vindt u onze verhalen en foto's van Koningsdam, Nieuw Amsterdam en Prinsendam

Bekijk ook onze pagina met cruise aanbiedingen voor VCK Cruises’ exclusieve aanbod van cruises met Holland America Line.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure