020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • 2 continenten

 
 

Transatlantische cruise: van continent naar continent

De mooiste cruises tussen verschillende werelddelen; ontdek Europa, Azië, Amerika of Australië!

Een cruise naar twee continenten is een cruise die op het ene continent begint en op het andere eindigt. Een duidelijk voorbeeld hiervan is een transatlantische cruise. De cruiseschepen varen dan veelal tussen Europa (vaak het Verenigd koninkrijk) en de Verenigde Staten (New York is een populaire haven tijdens cruises over de Atlantische Oceaan). Tussen de ontspannen dagen op zee door bezoekt u soms een aantal eilanden (bijvoorbeeld de Canarische Eilanden of de Azoren). De Atlantische Oceaan kunt u ook oversteken tussen Europa en Zuid-Amerika of tussen Afrika (Kaapstad is een populaire haven) en Zuid-Amerika (bijvoorbeeld Rio de Janeiro).

Een cruise naar twee continenten kan bijvoorbeeld ook een combinatie zijn van een cruise naar Azië en de Amerikaanse westkust. Zo verbinden verschillende cruises Japan of de Russische oostkust met Alaska of het westelijk deel van de Verenigde Staten. Ook cruises die de Middellandse Zee via de doorvaart van het Suezkanaal combineren met Azië of het Midden-Oosten zijn erg populair.

De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte transatlantische cruise naar 2 continenten.

 

Reisverslagen Transatlantisch van de cruise experts van VCK Cruises

Meer weten over een transatlantische oversteek van Europa naar Amerika? Lees de artikelen uit ons Inspiratieblog en reis virtueel met ons mee. In onze artikelen delen we onze persoonlijke reiservaringen en foto's van onze reizen over de Atlantische Oceaan naar Canada en de Verenigde Staten.

Dagboek van een trans-Atlantische oversteek met de Queen Mary 2

Lees hier het verslag

Queen Mary 2: cruisen op een echte ocean liner

Lees hier het verslag

 

Alle cruisereizen en Transatlantische reizen van de experts van VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder