020 - 6 800 878

Bekijk alle reizen

VCK keurmerken

  • image

Cunard Line

De schepen van Cunard Line

Wat maakt een cruiseschip tot een echte Ocean Liner? Zijn het teakhouten promenadedekken, de stoere zwarte romp of de Engelse vlag die fier op het achtersteven wappert? Bij Cunard Line kennen ze het begrip Ocean Liner als geen ander; al 150 jaar bevaren de schepen van Cunard de wereldzeeën. Met de piepkleine Britannia voer Sir Samuel Cunard in 1840 als eerste op regelmatige basis de Atlantische Oceaan over. Met schepen als de Queen Mary en Queen Elizabeth vergaarde deze Britse rederij wereldfaam op de route tussen Southampton en New York. En tot op de dag van vandaag kunt u zelf ervaren wat het is om het Vrijheidsbeeld en de skyline van Manhattan te zien opdoemen na een luxe zeereis van 6 dagen. Scheep daarvoor in op de Queen Mary 2, een ware Ocean Liner met elegante ballrooms en een uitstekende service.

 

Reisverslag

Cruise expert Jelger van Weydom was 5 dagen aan boord van de Queen Mary 2 en was onder de indruk van deze statige 'ocean liner'

Lees hier het verslag

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure