020 - 6 800 878

Bekijk alle reizen

VCK keurmerken

  • cruise noorwegen noorse fjorden en de noordkaap
  • cruises noorwegen noorse fjorden en de noordkaap


Cruise Noorwegen en de Noorse fjorden

Cruise Noorwegen, de Noorse fjorden en Scandinavie.

Boek uw cruise naar Noorwegen bij VCK Cruises. De Noorse fjorden zijn ideaal voor een cruise: de natuur behoort tot de mooiste van Europa en het gebied is perfect per cruiseschip te verkennen. Tijdens een cruise naar Noorwegen heeft u een aantal mogelijkheden: veel cruises naar Noorwegen bezoeken het zuidelijke deel en varen tot de hoogte van de fraai gelegen havenstad Bergen. Een cruiseschip meert hier aan in het centrum van de stad, bij de charmante pakhuizen van Bryggen. Ook tijdens cruises naar noorwegen die Alesund en Stavanger aandoen meren cruiseschepen vlak bij het centrum aan. Ook de hoofdstad Oslo is een prachtig gelegen stad. Uw schip vaart via het Oslofjord richting de haven, tussen prachtige - vaak onbewoonde - eilanden door.

Cruises naar de Noordkaap varen verder naar het noorden. De kust wordt hier nog ongerepter en tijdens sommige cruises kunt u zelfs het befaamde Noorderlicht zien. In het voorjaar en de zomer vertrekt een groot aantal cruises naar de Noorse fjorden vanuit Nederland. Sommige cruises naar Noorwegen en de Noorse fjorden varen verder noordwaarts, richting de ongerepte bij Noorwegen horende eilandengroep Spitsbergen.

De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruises Noorwegen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat!!

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure