020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image

Seabourn

De schepen van Seabourn

De uitsluitend met luxe suites uitgeruste Seabourn schepen bieden passagiers exclusieve gastvrijheid in een stijlvolle omgeving. Discreet, maar steeds attent staan de bemanningsleden voor u klaar met een welhaast vanzelfsprekende service. Op deze schepen verblijft u altijd in een ruime suite, waarvan een groot aantal een eigen balkon heeft. De suite is ingericht naar uw persoonlijke wens; gepersonaliseerd briefpapier en een gevulde koelkast naar keuze. Aan boord hoeft u geen zorgen te maken om extra kosten, want u verblijft all-inclusive: alle dranken, de havengelden en fooien zijn inbegrepen. Het unieke karakter van de schepen brengt passagiers bij elkaar alsof u met vrienden een droomreis maakt.

 

 

Reisverslagen Seabourn van de experts van VCK Cruises

Meer weten over Seabourn? Lees de artikelen uit ons inspiratieblog en vaar virtueel met ons mee. In onze artikelen delen we onze persoonlijke ervaringen aan boord van de Seabourn cruiseschepen Seabourn Quest en Seabourn Encore en laten we u onze eigen foto's zien van cruiseschepen en cruisebestemmingen.

Dagboek van een Seabourn cruise naar Griekenland

Lees hier het verslag

Seabourn kondigt de naam aan van nieuw expeditieschip

Lees hier het verslag

Een bezoek aan Seabourn Encore in foto's

Lees hier het verslag

Een kijkje in de keuken op de Seabourn Quest

Lees hier het verslag

Een middag in Eidfjord, Noorwegen

Lees hier het verslag

Seabourn Ventures: beklimming van de Preikestolen

Lees hier het verslag

 

Klantbeoordeling Seabourn

De luxe schepen van Seabourn worden door de klanten van VCK Cruises positief beoordeeld. Vooral het entertainment en het feit dat er voor drankjes aan boord niet bijbetaald hoeft te worden worden zeer gewaardeerd. Het onderhoud van de schepen krijgt van onze klanten de hoogst mogelijke score.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder