020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image

 
 

Luxe riviercruises over 's werelds mooiste rivieren

Ontdek de Donau, de Mekong, de Zambezi en meer!

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat een riviercruise minder luxe zou zijn dan een ‘traditionele’ cruise op zee. Niets is minder waar! VCK Cruises biedt luxe riviercruises aan in samenwerking met AmaWaterways. Deze prijswinnende rederij biedt schitterende cruises aan over de grootste en mooiste rivieren ter wereld. Zo bieden wij vakanties aan naar Vietnam en Cambodja (waar u over de indrukwekkende Mekong kunt cruisen), Zuidelijk Afrika (vaar met een zeer exclusief schip over de Zambezi) en het mysterieuze Myanmar.

Uiteraard is het ook mogelijk om een riviercruise dichter bij huis te boeken. AmaWaterways heeft verschillende zeer moderne rivierschepen die over onder meer de Rijn en de Donau varen en die de mogelijkheid geven plaatsen als Wenen, Praag en Boedapest te verkennen. Tijdens een cruise met AmaWaterways zijn in iedere aanleghaven verschillende excursies bij de reissom inbegrepen.

De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte riviercruise. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies!

 

Reisverslagen riviercruises van de cruise experts van VCK Cruises

Meer weten over onze cruisevakanties over de Rijn, Moezel, Donau, Mekong en Zambezi? Lees de artikelen uit ons Inspiratieblog en reis virtueel met ons mee. In onze artikelen delen we onze persoonlijke reiservaringen en foto's van onze reizen op riviercruiseschepen.

Reisverslag: de Mekong met AmaWaterways

Lees hier het verslag

Reisverslag: van Amsterdam naar Bazel met AmaWaterways

Lees hier het verslag

De mooiste riviercruises volgens de experts van VCK Cruises

Lees hier het verslag

 

Alle luxe riviercruises van de experts van VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder