020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • hawaii en de stille zuidzee


Cruises naar Hawaii en de Stille Zuidzee

Boek uw cruise naar paradijselijk Hawaii, Frans-Polynesië of Paaseiland

Een cruise naar Hawaii en de Stille Zuidzee is de ultieme droomreis. In de stille Zuidzee ligt onder meer de eilandengroep Frans-Polynesië, met idyllische eilanden als Tahiti, Bora Bora en Moorea. Deze eilanden voldoen in ieder opzicht aan het prototype van een bountyeiland. Met name de op het water gelegen rieten huisjes op Polynesische eilanden spreken tot de verbeelding en tijdens uw cruise naar de Stille Zuidzee zult u er zeker een paar voorbij zien komen. Tijdens sommige cruises bezoekt u ook Fiji of Samoa, eveneens eilanden die met een heerlijk klimaat gezegend zijn.

Hawaii bestaat uit verschillende eilanden: Honolulu is waarschijnlijk de bekendste stad, maar ook Maui is een zeer populaire bestemming. Tijdens een cruise naar Hawaii doen schepen gewoonlijk verschilllende eilanden aan. Tijdens een cruise naar Hawaii kan de eilandengroep gedurende een langere cruise aangedaan worden, maar Hawaii kan ook een reisdoel op zichzelf zijn. In dat geval vaart uw schip bijvoorbeeld vanaf de Amerikaanse westkust (Los Angeles of San Francisco) richting Hawaii.

De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise naar Hawaii en de Stille Zuidzee. Meer lezen? Bekijk de reisverslagen en foto's van reizen naar Hawaii en de Stille Zuidzee op ons inspiratieblog

 

Alle cruisereizen naar Hawaii en de Stille Zuidzee van de experts van VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder