020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • panamakanaal en midden amerika

 
 

Cruises door Panamakanaal en Midden-Amerika

Cruise vakantie naar Mexico, Costa Rica en het Panamakanaal

De doorvaart van het Panamakanaal is een van de meest spectaculaire momenten tijdens een cruise vakantie naar Midden-Amerika. De natuur in Panama is overweldigend en het is onvergetelijk om met uw enorme cruiseschip de sluizen van het Panamakanaal te passeren. Op het smalste punt zijn de sluizen van het Panamakanaal maar een meter breder dan uw cruiseschip! Sommige cruiseschepen zijn zelfs zo groot dat zij geen cruises door het Panamakanaal kunnen uitvoeren.

Veel cruises door Midden-Amerika hebben Mexico, Belize, Costa Rica en Honduras als bestemming, waarbij u de met een prettig klimaat gezegende havensteden Cozumel of Acapulco aandoet. Wanneer uw tijdens een cruise Acapulco bezoekt, ga dan vooral een kijkje nemen bij de befaamde rotsduikers. In Mexico, Nicaragua en Guatemala zijn nog restanten van de Maya-cultuur terug te vinden. De complexen van Chitzen Izca (in Mexico) en Tikal (Guatemala) zijn veelal als optionele excursie te boeken tijdens een cruise naar Midden-Amerika. 

 

Alle Panamakanaal en Midden-Amerika cruisereizen van de experts van VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder