020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • panamakanaal en midden amerika

 
 

Cruise Panamakanaal en Midden-Amerika

Cruise vakantie naar Mexico, Costa Rica en het Panamakanaal.

De doorvaart van het Panamakanaal is een van de meest spectaculaire momenten tijdens een cruise vakantie naar Midden-Amerika. De natuur in Panama is overweldigend en het is onvergetelijk om met uw enorme cruiseschip de sluizen van het Panamakanaal te passeren. Op het smalste punt is zijn de sluizen van het Panamakanaal maar een metertje breder dan uw cruiseschip. Sommige cruiseschepen zijn zelfs zo groot dat zij geen cruises door het Panamakanaal kunnen uitvoeren.

Veel cruises door Midden-Amerika hebben Mexico, Belize en Honduras als bestemming, waarbij u de met een prettig klimaat gezegende havensteden Cozumel of Acapulco aandoet. Wanneer uw tijdens een cruise Acapulco bezoekt, ga dan vooral een kijkje nemen bij de befaamde rotsduikers. In Mexico, Nicaragua en Guatemala zijn nog restanten van de Maya-cultuur terug te vinden. De complexen van Chitzen Izca (in Mexico) en Tikal (Guatemala) zijn veelal als optionele excursie te boeken tijdens een cruise naar Midden-Amerika. 

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het nieuwe 44 pagina's tellende inspiratie magazine van de experts van VCK Cruises. Vol reisverhalen, foto's en tips. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine