020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image

Celebrity Cruises

De schepen van Celebrity Cruises

Bent u op zoek naar een levendige cruise op een modern, luxe schip met de WOW factor? Denkt u dat cruises per definitie saai zijn? Dan moet u zeker eens een cruise met Celebrity Cruises boeken. Met hun zeer innovatieve, grote en trendy cruiseschepen trekt Celebrity Cruises een wat jonger publiek. Alles aan boord draait om uw vakantieplezier, of dat nu in de hippe Martini Bar is, het grote casino, de prachtige specialiteitenrestaurants, het theater met zijn kleurrijke shows of in de gezellige buitenbar op het achterdek waar u bij mooi weer een glas wijn drinkt terwijl uw schip koers zet naar de volgende haven. Celebrity Cruises omschrijft zichzelf als “Modern Luxury” en hun schepen kunnen dan ook gezien worden als varende equivalent van een trendy luxe resort aan land. Speciale aandacht vragen we u voor de moderne kunstcollectie aan boord. Die is zeer gevarieerd en geeft elk Celebrity cruiseschip een heel eigen sfeer.

Ook een hoogtepunt is het grote grasveld op de vijf schepen van de “Solstice” klasse (Celebrity Solstice, Celebrity Equinox, Celebrity Silhouette, Celebrity Eclipse en Celebrity Reflection). Echt gras op zee; het lijkt vergezocht maar als u eenmaal een kaas & wijn feestje bij zonsondergang meemaakt op dat varende grasveld dan wilt u nooit meer anders. Nóg groter en waarschijnlijk de meest vooruitstrevende en trendy cruiseschepen van dit moment zijn de zusterschepen Celebrity Apex, Celebrity Ascent, Celebrity Beyond en Celebrity Edge. In compleet contrast met de grote schepen biedt Celebrity Cruises ook een interessant cruiseprogramma in de Galapagos eilanden met kleine expeditie cruiseschepen.

VCK Cruises kan alle reizen van Celebrity Cruises voor u boeken, natuurlijk tegen de beste prijs. Niet alle reizen staan op deze website en prijzen wisselen dagelijks, dus bel de experts van VCK Cruises op 020-6800878 voor een onafhankelijk advies, actuele beschikbaarheid en de meest concurrerende tarieven. 

 

Indrukwekkende, moderne schepen

Trendy interieurs met veel bars en lounges

Hutten en suites in alle vormen en maten

Zwembaden en zonnedekken met bars en restaurants

Grote keuze aan cruises in Europa

Uitstekende maaltijden in indrukwekkende restaurants

 

Reisverslagen Celebrity Cruises van de experts van VCK Cruises

Meer weten over Celebrity Cruises? Lees de artikelen uit ons Inspiratieblog en vaar virtueel met ons mee. In onze artikelen delen we onze persoonlijke ervaringen aan boord van de Celebrity Cruises cruiseschepen, vergezeld door onze eigen foto's.

In de ban van de nieuwe Celebrity Beyond

Lees hier het verslag

Cruiseschip in focus: Celebrity Edge in 15 foto's

Lees hier het verslag

Is het gras groener op Celebrity Reflection?

Lees hier het verslag

 

Klantbeoordeling Celebrity Cruises

De klanten van VCK Cruises waarderen vooral de sfeer en de maaltijden op de schepen van Celebrity Cruises. De prijzen aan boord van drankjes zijn vergelijkbaar met die in de betere uitgaansgelegenheden in Nederland. Onze tip: Celebrity Cruises biedt drankenpakketten aan die veel waar voor uw geld bieden. En in sommige gevallen geeft Celebrity Cruises de drankjes tijdens de cruise kado als u vroeg boekt. Vraag er ons gerust naar!

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder