020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek

De Cruisekenners van VCK Cruises

Het vinden van de perfecte cruise is mensenwerk. Daarom geloven de cruisekenners van VCK Cruises niet zo in dikke brochures vol met prijskolommen en vaarschema’s. Bij ons is een persoonlijk advies het belangrijkst. Onze ervaren medewerkers kennen praktisch iedere cruiserederij en zijn experts in het vinden van úw perfecte vakantie. Door een intensieve samenwerking met rederijen en luchtvaartmaatschappijen kunnen we u vaak nét even wat meer bieden. Zo zijn wij erg trots op ons Cruise & Ontdek aanbod, prachtige volledig verzorgde reizen waarbij we de mooiste cruises koppelen aan unieke landprogramma's.

Persoonlijk advies en uitstekende service

Bij de 19 medewerkers van VCK Cruises staat persoonlijk, welgemeend advies en gedegen service hoog in het vaandel. Dat dat op prijs gesteld wordt blijkt uit de vele positieve reacties van onze klanten. Maar liefst 98% van onze klanten beoordeelt VCK Cruises met "goed" of "zeer goed". Daar zijn we maar wát trots op!Als enige cruisespecialist in Nederland beschikken wij over de ISO 9001:2008 (kwaliteit), ISO 14001:2004 (milieu) en ISO 27001 (persoonsgegevens) certificaten. Dat garandeert dat onze bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk verlopen. Natuurlijk zijn wij ook lid van ANVR, SGR, branchevereniging CLIA en het Calamiteitenfonds; dat geeft u als klant extra zekerheid.

Klik hier voor informatie over ons milieubeleid.

Het team van VCK Cruises

We stellen onszelf graag even aan u voor en hopen u binnenkort behulpzaam te kunnen zijn bij het boeken van úw droomcruise!

Amber Misdorp

Shirley Joan van Brederode

Irene Knols

Marleen Lentz

Harriët Pennycook

Irma Spits

Daniëlle Varela Van Oordt

Elisa Duinmeyer

Sandia Jibodh-Kanhai

Bregitta Hoeflaak

Corrie Vonk

Marlies Grent

Ilja van Wijk

Marjolein ter Bocht

Benja Zonneveld

Angela Biersteker

Ilze Juffermans

Sharishma Babel

Bart de Boer

De zekerheid van de VCK Group

VCK Cruises maakt deel uit van VCK Travel, 100% dochter van de VCK Group. De VCK Group met haar Amsterdamse roots is actief in logistiek en reizen en staat voor kwaliteit en persoonlijke dienstverlening met focus op voortdurende procesverbetering. De activiteiten van de groep zijn in twee divisies ondergebracht: VCK Logistics en VCK Travel. VCK Logistics is gespecialiseerd in logistiek van luchtvracht, zeevracht, overslag en distributie. VCK Travel is gespecialiseerd in zakelijke dienstverlening en de organisatie van evenementen. Verdeeld over 15 vestigingen werken er circa 700 mensen bij de bedrijven in de VCK Group.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het nieuwe 44 pagina's tellende inspiratie magazine van de experts van VCK Cruises. Vol reisverhalen, foto's en tips. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine