020 - 6 800 878

Bekijk alle reizen

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek

De Cruisekenners van VCK Cruises

Het vinden van de perfecte cruise is mensenwerk. Daarom geloven de cruisekenners van VCK Cruises niet zo in dikke brochures vol met prijskolommen en vaarschema’s. Bij ons is een persoonlijk advies het belangrijkst. Onze ervaren medewerkers kennen praktisch iedere rederij en zijn experts in het vinden van úw perfecte cruise. Wij hebben continue contact met alle cruisemaatschappijen en kunnen u de meest inspirerende cruisevakanties aanbieden. Dat doen we via onze website, door advertenties in diverse kranten en tijdschriften en onze Cruise & Ontdek-folders. Wij zijn lid van ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dat kwaliteit ons ernst is, bewijst onze ISO 9001:2000 certificering.

Klik hier voor informatie over ons milieubeleid.

VCK Cruises maakt deel uit van VCK Travel, 100% dochter van de VCK Group. De VCK Group staat aan het hoofd van een groep Nederlandse bedrijven die actief zijn in sectoren Logistiek en Reizen. Tot de holding behoort onder meer VCK Logistics. De sterke groei in alle sectoren en een gezonde financiële positie maken VCK Travel tot een solide en betrouwbare partner.
Klik hier voor de algemene website van VCK Travel met meer informatie over onze zakelijke dienstverlening én de organisatie van evenementen.

Ons team bepaalt uiteindelijk het succes van onze onderneming. In ons bedrijf gaat het om de ‘Personal Touch’. Dat betekent een deskundig advies en een persoonlijke dienstverlening. Deze hoge servicegraad is alleen mogelijk met een goed gekwalificeerd en betrokken team van medewerkers.

Onze cruisekenners

Bart de Boer

Amber Misdorp

Irene Knols

Shirley Joan van Brederode

Marleen Lentz

Harriët Pennycook

Irma Spits

Daniëlle Varela Van Oordt

Elisa Duinmeyer

Sandia Jibodh-Kanhai

Bregitta Hoeflaak

Corrie Vonk

Marlies Grent

Ilja van Wijk

Marcel Wierckx

Marjolein ter Bocht

Benja Zonneveld

Angela Biersteker

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe Cruise & Ontdek brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure