020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Buitengewone cruises persoonlijk samengesteld door experts - VCK Cruises

De Cruisekenners van VCK Cruises

Het vinden van de perfecte cruise is mensenwerk. Daarom geloven de cruisekenners van VCK Cruises niet zo in dikke brochures vol met prijskolommen en vaarschema’s. Bij ons is een persoonlijk advies het belangrijkst. Onze ervaren medewerkers kennen praktisch iedere cruiserederij en zijn experts in het vinden van úw perfecte vakantie. Door een intensieve samenwerking met rederijen en luchtvaartmaatschappijen kunnen we u vaak nét even wat meer bieden. Zo zijn wij erg trots op ons Cruise & Ontdek aanbod, prachtige volledig verzorgde reizen waarbij we de mooiste cruises koppelen aan unieke landprogramma's.

 

Persoonlijk advies en uitstekende service

Bij de medewerkers van VCK Cruises staat persoonlijk, welgemeend advies en gedegen service hoog in het vaandel. Dat dat op prijs gesteld wordt blijkt uit de vele positieve reacties van onze klanten. Maar liefst 98% van onze klanten beoordeelt VCK Cruises met "goed" of "zeer goed". Daar zijn we maar wát trots op!

Natuurlijk zijn wij ook lid van ANVR, SGR, branchevereniging CLIA en het Calamiteitenfonds; dat geeft u als klant extra zekerheid.

Klik hier voor informatie over ons milieubeleid.

De zekerheid van de VCK Group

VCK Cruises maakt deel uit van de VCK Group. De VCK Group staat voor kwaliteit en persoonlijke dienstverlening met focus op voortdurende procesverbetering. Met haar Amsterdamse roots is het bedrijf actief in logistiek en reizen. VCK Logistics is gespecialiseerd in logistiek van luchtvracht, zeevracht, overslag en distributie. VCK Travel is gespecialiseerd in zakelijke dienstverlening en de organisatie van evenementen. Verdeeld over 15 vestigingen werken er circa 700 mensen bij de bedrijven in de VCK Group.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder