020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Buitengewone cruises persoonlijk samengesteld door experts - VCK Cruises

Crystal Cruises

De luxe cruiseschepen van Crystal Cruises

Aan boord op de intieme schepen van Crystal Cruises geniet u van heerlijke maaltijden en een vrijwel ongeëvenaarde all-inclusive service. Daarnaast legt Crystal Cruises veel nadruk op verrijking; op de zeeschepen kunt u dan ook interessante lezingen en een vol entertainmentprogramma verwachten. De sfeer is redelijk informeel en toch zeer stijlvol - voor een heerlijke verwenvakantie is Crystal Cruises een ideale keuze. De vloot van Crystal Cruises bestaat uit 'traditionele' zeecruiseschepen (Crystal Serenity en Crystal Symphony) en een intiem luxe expeditieschip: de Crystal Endeavor. Dit schip biedt plaats aan 200 gasten op exclusieve luxe expedities naar Japan, de Filipijnen, Australië, Nieuw-Zeeland en Antarctica.

Crystal Cruises is tevens te vinden op de Europese rivieren met de Crystal Bach, Crystal Mahler en Crystal Debussy. Aan boord van deze ultra luxe rivierschepen is het perfecte all-inclusive concept moeiteloos overgenomen; tijdens een cruise op de Donau, Moezel of Rijn zijn zelfs excursies bij de reissom inbegrepen.

In haar prijsklasse is Crystal Cruises absoluut het boeken waard, u krijgt er meer dan het beste voor terug!

 

 

Wat is inbegrepen bij Crystal Cruises?

Op de schepen van Crystal Cruises is praktisch alles inbegrepen: alle uitstekende maaltijden, zelfs in de specialiteitenrestaurants. Ook al uw drankjes zijn inbegrepen: van een overheerlijke cappuccino tot cocktails, goede wijnen en champagne. Hieronder ziet u in een oogopslag wat er is inbegrepen tijdens uw cruise met Crystal Cruises. Let op: bij de riviercruises en reizen met de Crystal Esprit van Crystal Cruises zijn landexcursies ook inbegrepen bij de reissom! VCK Cruises heeft regelmatig hele aantrekkelijke aanbiedingen voor reizen met Crystal Cruises. Bel ons op 020-6800878 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer details.

Uitstekende maaltijden

Fooien inbegrepen

Specialiteitenrestaurants zonder toeslag

Alle drankjes inclusief

Gratis WiFi

Excursies inclusief (alleen rivier-, expeditie- en yacht cruises)

Stand: juni 2019. Wijzigingen voorbehouden. Voor gebruik van WiFi en het boeken van specialiteiten restaurants gelden beperkingen. Vraag bij boeking naar de actuele voorwaarden op de door u gekozen reis.

 

Dagprogramma Crystal Cruises

Elke avond ligt het klaar in uw hut of suite: het programma voor de volgende dag. Een dagprogramma is een uitstekend middel om een idee te krijgen van het leven aan boord van een cruiseschip. In "Reflections", Crystal Cruises eigen boordkrant, leest u over alle activiteiten, worden bemanningsleden voorgesteld en kunt u zien wanneer welk restaurant geopend is. Klik hieronder voor een voorbeeld van een dagprogramma van de Crystal Symphony.

Dit dagprogramma is bedoeld als leidraad voor een typische dag op zee aan boord van de Crystal Symphony. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Houdt u er rekening mee dat faciliteiten, activiteiten en openingstijden altijd kunnen veranderen. Op de rivier- en expeditiecruises van Crystal Cruises wijken dagprogramma's substantieel af.

 

Reisverslagen Crystal Cruises van de experts van VCK Cruises

Meer weten over Crystal Cruises? Lees de artikelen uit ons inspiratieblog en vaar virtueel met ons mee. Hier delen onze cruise ervaringen met Crystal Cruises aan boord van de cruiseschepen Crystal Symphony, Crystal Serenity en Crystal Bach en laten we u onze eigen foto's zien.

Kennismaking met de Crystal Endeavor van Crystal Cruises

Lees hier het verslag

Vijf redenen om een cruise te maken met Crystal Cruises

Lees hier het verslag

Reisverslag: de Caribbean met Crystal Symphony

Lees hier het verslag

Crystal Endeavour: nieuw expeditieschip van Crystal Cruises

Lees hier het verslag

Crystal Bach: varend luxe boutique hotel

Lees hier het verslag

Een bezoek aan de Crystal Debussy in Amsterdam

Lees hier het verslag

 

Klantbeoordeling Crystal Cruises

De klanten van VCK Cruises beoordelen Crystal Cruises uitzonderlijk hoog. In vergelijking met andere rederijen worden vooral de sfeer aan boord, de maaltijden, het entertainment en de prijs/kwaliteit zeer positief beoordeeld. Ook het onderhoud van de schepen valt in positieve zin op.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine