020 - 6 800 878

Bekijk alle reizen

VCK keurmerken

  • image

Crystal Cruises

De schepen van Crystal Cruises

Aan boord op de intieme schepen van Crystal Cruises geniet u van heerlijke maaltijden en een vrijwel ongeëvenaarde all-inclusive service. Daarnaast legt Crystal Cruises veel nadruk op verrijking; op de zeeschepen kunt u dan ook interessante lezingen en een vol entertainmentprogramma verwachten. De sfeer is redelijk informeel en toch zeer stijlvol - voor een heerlijke verwenvakantie is Crystal Cruises een ideale keuze. De vloot van Crystal Cruises bestaat uit 'traditionele' zeecruiseschepen (Crystal Serenity en Crystal Symphony) en een intiem luxe jacht: de Crystal Esprit. Dit schip biedt plaats aan 62 gasten en is klein genoeg om de meest exclusieve jachthavens ter wereld te bezoeken.

Crystal Cruises is tevens te vinden op de Europese rivieren met de Crystal Bach, Crystal Mozart, Crystal Mahler en Crystal Debussy. Aan boord van deze ultra luxe rivierschepen is het perfecte all-inclusive concept moeiteloos overgenomen; tijdens een cruise op de Donau, Moezel of Rijn zijn zelfs excursies bij de reissom inbegrepen.

In haar prijsklasse is Crystal Cruises absoluut het boeken waard, u krijgt er meer dan het beste voor terug!

Crystal Serenity

Bekijk cruises met dit schip

Crystal Symphony

Bekijk cruises met dit schip

Reisverslag

Bart de Boer, General Manager van VCK Cruises, voer 2 dagen mee op de Crystal Mozart en zag hoe dit schip 'de riviercruise nieuw leven inblaast' 

Lees hier het verslag

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure