020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image

Scenic

De schepen van Scenic

Scenic is geen nieuwkomer in de cruisewereld; al meer dan dertig jaar zijn ze een belangrijke speler op de Australische vakantiemarkt. In eerste instantie met busreizen door Australië, later met begeleide reizen over de hele wereld. In 2008 liet de rederij haar eerste rivierschip bouwen en op dit moment varen er meer dan 20 luxe schepen over waterwegen in Frankrijk, Portugal, Duitsland en Oostenrijk. Cruises op de wereldzeeën was een logische volgende stap. De Scenic Eclipse en Scenic Eclipse II zien er van buiten én van binnen uit als megajachten. Luxe krijgt hier nieuwe betekenis. Dat ziet u in de ruime suites die allemaal over een balkon beschikken en in de zes restaurants. De zeer ervaren expeditieleden en de ongedwongen sfeer aan boord zorgen er vervolgens voor dat iedere reis op de Scenic Eclipse een onvergetelijk avontuur wordt.

 

 

Reisverslagen Scenic Cruises van de cruise experts van VCK Cruises

Meer weten over Scenic? Lees de artikelen uit ons Inspiratieblog en reis virtueel met ons mee.

Scenic Eclipse: een gloednieuw megajacht

Lees hier het verslag

Een kennismaking met Scenic Eclipse, ’s werelds eerste luxe expeditiejacht

Lees hier het verslag

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder