020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • groot brittanie en ierland


Cruises naar Groot-Brittannië en Ierland

De mooiste cruises naar gezellige steden, kleurrijke eilanden en ongerepte kusten in Groot Brittannië en Ierland

Wanneer u kiest voor een cruise naar Groot-Brittannië en Ierland, heeft u volop mogelijkheden. Cruises naar Schotland bieden een prachtige combinatie van ongerepte natuur en gezellige steden. Veel cruises bieden ook een combinatie aan van de verschillende hoofdsteden; tijdens uw reis bezoekt u dan Edinburgh, Belfast, Dublin en/of Londen. Wanneer u een cruise naar het Verenigd Koninkrijk boekt met bezoek aan Londen, dan leggen slechts enkele (minder grote) schepen aan in de hoofdstad zelf. Vaker kunt u vanuit Southampton per bus Londen bezoeken.

Een cruise naar Groot-Brittannië en Ierland kan in sommige gevallen gecombineerd worden met een bezoek aan IJsland of de onder Engeland gelegen Kanaaleilanden. Jersey en Guernsey bezoekt u vaak met kleinere luxe expeditieschepen.

De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise naar Groot-Brittannië en Ierland. Meer lezen? Bekijk de artikelen over cruises naar Groot-Brittannië en Ierland op ons inspiratieblog

 

Onze favoriete cruisebestemmingen in Groot-Brittannië en Ierland

Edinburgh

Bekijk reizen

Guernsey

Bekijk reizen

Liverpool

Bekijk reizen

Invergordon

Bekijk reizen

 

Alle cruisereizen naar Groot-Brittannië en Ierland van de experts van VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder