020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image

Star Clippers

De schepen van Star Clippers

Wellicht kent u ze inmiddels, de drie beroemde zeilschepen van rederij Star Clippers. Ze doen bij veel zeilliefhebbers en bij liefhebbers van traditionele schepen het hart sneller kloppen. En terecht, want varen op deze bijzondere schepen betekent voor velen het uitkomen van een jongens- (én meisjes-) droom. Met de schepen van Star Clippers kunt u een bijzondere zeilvakantie beleven in Middellandse Zee, Caribbean en Azië. Het grootste misverstand over Star Clippers is eigenlijk de term 'zeilcruise'. U denkt misschien dat u die zeilen zelf moet hijsen of het dek moet schrobben. Niets is minder waar! Dit is een volwaardige cruise ervaring op een bijzonder schip. Met heerlijk eten, goede service en comfortabele hutten.


Spectaculaire luxe zeilschepen

Unieke routes naar Costa Rica, Caribische Zee en Middellandse Zee

Als het weer het toelaat kunt u de mast beklimmen

De indrukwekkende zeilschepen maken overal furore

Ontspannen bij het geluid van de wind in de zeilen

Compacte maar comfortabele hutten en suites

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder