020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • azie


Cruises naar Azië: China, Japan en Indonesië 

Vind uw perfecte cruise vakantie naar veelzijdig Azië

Ontdek ons aanbod met unieke cruise aanbiedingen naar Azië. Een cruise vakantie naar Azië is een bijzondere culturele reis door meerdere landen. Een cruise naar Indonesië is compleet anders dan een cruise naar India, de Filippijnen of Japan. Veel cruises laten u dan ook een bijzondere mix aan culturen zien. VCK Cruises is een expert op het aanbieden van bijzondere reizen naar deze bestemmingen. Bij onze Cruise en Ontdek reizen kunt u kiezen uit verschillende cruises naar Azië met een uniek landarrangement.

Vanaf de populaire aanleghavens Singapore en Hong Kong is het mogelijk naar zowel Indonesië en Maleisië, als naar Vietnam en de kust van China te cruisen. De eilandengroepen Indonesië en de Filipijnen lenen zich perfect voor een cruise: bijna dagelijks ziet u een wonderschone nieuwe bestemming. Hoogtepunten volgens de experts van VCK Cruises zijn onder meer de Borobudur op Java en de Chocolate Hills op de Filipijnen.

De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte luxe cruise naar Azië. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Bekijk ook onze unieke cruise aanbiedingen met landarrangement!

 

Reisverslagen Azië van de experts van VCK Cruises

Meer weten over cruises in Azië? Lees de artikelen uit ons Inspiratieblog en reis virtueel met ons mee. In onze artikelen delen we onze persoonlijke reiservaringen en foto's gemaakt tijdens Azië cruises.

Reisverslag: expeditiecruise van Sri Lanka naar Thailand

Lees hier het verslag

Reisverslag: luxe riviercruise door Cambodja en Vietnam

Lees hier het verslag

Impressies van Singapore

Lees hier het verslag

Top 10 tips: wat is er te zien in Hong Kong?

Lees hier het verslag

Een dag in Ubud, Bali

Lees hier het verslag

Top 10 tips: wat is er te zien in Tokio?

Lees hier het verslag

 

Alle reizen naar Azië van de experts van VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder