020 - 6 800 878

Bekijk alle reizen

VCK keurmerken

  • azie


Cruise Azië

Cruise vakantie naar Indonesië, Japan, Thailand of Vietnam!

Een cruise vakantie naar Azië is een culturele reis door meerdere landen in Azië. Een cruise naar Indonesië is compleet anders dan een cruise naar India, de Filippijnen of Japan. Veel cruises laten u dan ook een bijzondere mix aan culturen zien. VCK Cruises is een expert op het aanbieden van bijzondere reizen naar deze bestemmingen. Tijdens onze Cruise en Ontdek-reizen kunt u kiezen uit verschillende cruises naar Azië met een uniek landarrangement.

Vanaf de populaire aanleghavens Singapore en Hong Kong is het mogelijk naar zowel Indonesië en Maleisië, als naar Vietnam en de kust van China te cruisen. De eilandengroepen Indonesië en de Filipijnen lenen zich perfect voor een cruise: bijna dagelijks ziet u een wonderschone nieuwe bestemming. Hoogtepunten volgens de experts van VCK Cruises zijn onder meer de Borobudur op Java en de Chocolate Hills op de Filipijnen.

Het oostelijke deel van Rusland (met het ongerepte schiereiland Kamchatka) leent zich erg goed voor een ontdekkingscruise. Deze cruises worden meestal uitgevoerd door kleinere, maar zeer luxe, expeditieschepen. De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte luxe cruise naar Azië. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Bekijk tevens onze unieke cruise aanbiedingen met landarrangement!

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe Cruise & Ontdek brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure