020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image


Indonesië

Cruises naar Bali, Java en Komodo

Weinig landen lenen zich zo voor een geslaagde cruisevakantie als Indonesië. Tijdens een cruise door deze schitterende eilandencruise legt u vaak bijna dagelijks aan op een verrassende nieuwe bestemming. U kunt prachtige tempels op Java en Bali bezoeken en ziet de mooiste stranden en de meest afwisselende natuur tijdens een cruise naar Indonesië.

Meer...
Een hoogtepunt tijdens veel cruises naar Indonesië is een bezoek aan de beroemde Borobudur, die vanaf de havenstad Semarang op Java valt te bezoeken. Spectaculair is ook het eiland Komodo. Dit is de enige plek op aarde waar de Komodovaraan leeft. Tijdens een cruise naar Komodo gaat u met rangers op pad om dit indrukwekkende dier in het echt te zien. Cruises naar Indonesië zijn in sommige gevallen te combineren met een bezoek aan Maleisië of Australië.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder