020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • dubai en midden oosten

 
 

Cruise Dubai en het Midden-Oosten

Droomcruises naar de mooiste plekken op aarde.

Cruises naar de Emiraten, Oman, Qatar of Jordanië. Cruises naar Dubai en het Midden-Oosten zijn de laatste jaren enorm in trek. Dit vaargebied biedt dan ook alles voor een afwisselende cruisevakantie. Dubai en Abu Dhabi zijn moderne Emiraten met indrukwekkende metropolen aan de rand van een oneindig lijkende woestijn (die uiteraard per jeep of met een kamelentocht bezocht kan worden). Veel cruises doen naast Dubai (veelal het begin- en eindpunt van uw cruise) ook Oman en Qatar aan. Een cruise naar het Midden-Oosten kan Dubai als vertrek- en eindpunt hebben, maar ook deel uitmaken van een langere cruise. Zo kan een cruise naar Dubai vaak perfect gecombineerd worden met een bezoek aan de kust van India, Maleisië of zelfs Indonesië.

Meer...
Zelfs cruises die de Middellandse Zee en het Midden-Oosten zijn te combineren. U vaart dan via het Suezkanaal dat beide vaargebieden met elkaar verbindt. Ook een bezoek aan Jordanië (waar de prachtige verborgen stad Petra ligt) behoort vaak tot de mogelijkheden tijdens een cruise naar dit vaargebied.

De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise naar Dubai en het Midden-Oosten. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies!

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het nieuwe 88 pagina's tellende inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's, tips én reizen van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine