020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • dubai en midden oosten

 
 

Cruises naar Dubai en het Midden-Oosten

Maak uw droomcruise naar de Emiraten, Oman, Qater en Jordanië

Cruises naar Dubai en het Midden-Oosten zijn de laatste jaren enorm in trek. Dit vaargebied biedt dan ook alles voor een afwisselende cruisevakantie. Wilt u uw droomcruise maken naar de mooiste plekken op aarde? Dubai en Abu Dhabi zijn moderne Emiraten met indrukwekkende metropolen aan de rand van een oneindig lijkende woestijn. Heeft u altijd door de woestijn willen trekken? Maak gebruik van de excursiemogelijkheden en ontdek de woestijn per jeep of met een kamelentocht. Dubai vormt veelal het begin- en eindpunt van uw cruise. Veel cruises doen naast Dubai ook Oman en Qatar aan.

Een cruise naar het Midden-Oosten kan Dubai als vertrek- en eindpunt hebben, maar ook deel uitmaken van een langere cruise. Zo kan een cruise naar Dubai vaak perfect gecombineerd worden met een bezoek aan de kust van India, Maleisië of zelfs Indonesië.

Er zijn zelfs cruises die de Middellandse Zee en het Midden-Oosten combineren. U vaart dan via het Suezkanaal dat beide vaargebieden met elkaar verbindt. Ook een bezoek aan Jordanië (waar de prachtige verborgen stad Petra ligt) behoort vaak tot de mogelijkheden tijdens een cruise naar dit vaargebied.

De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise naar Dubai en het Midden-Oosten. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies!

 

Reisverslagen Dubai en het Midden-Oosten van de cruise experts van VCK Cruises

Neem een kijkje in onze belevenissen in Abu Dhabi. Lees de artikelen uit ons Inspiratieblog en reis virtueel met ons mee. In onze artikelen delen we onze persoonlijke reiservaringen en foto's van onze cruisereizen naar Dubai en Midden-Oosten.

Reisverslag: naar de Grand Prix in Abu Dhabi

Lees hier het verslag

Een dag in Abu Dhabi: de Sjeik Zayed-moskee

Lees hier het verslag

 

Alle reizen naar Dubai en het Midden-Oosten van de experts van VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder