020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • groenland en spitsbergen

 
 

Cruise Groenland en Spitsbergen

Spectaculaire expeditiecruises naar Groenland en Spitsbergen; op zoek naar ijsberen en walrussen

Groenland en Spitsbergen behoren tot de meest ongerepte en mooiste gebieden op aarde. Wanneer u een cruise naar Groenland en/of Spitsbergen boekt, heeft u verschillende mogelijkheden. De meeste cruises naar Groenland zijn met kleine luxe expeditieschepen. Deze hebben de mogelijkheid aan te leggen bij kleine havens en excursies te maken met zodiacs. Soms maakt een korte stop in Groenland ook deel uit van een transatlantische cruise tussen Europa en Canada of New York.

Cruises naar Spitsbergen vormen vaak een mooie combinatie met een cruise naar de Noorse fjorden en de Noordkaap.

Meer...
De eilandengroep hoort bij Noorwegen, maar Spitsbergen ligt een kleine 600 kilometer noordelijker. Tijdens een vakantie naar Spitsbergen zult u ontdekken dat de natuur hier nog ruiger is dan in het noordelijke deel van Noorwegen.

De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise naar Groenland en Spitsbergen.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het nieuwe 44 pagina's tellende inspiratie magazine van de experts van VCK Cruises. Vol reisverhalen, foto's en tips. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine