020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • groenland en spitsbergen


Unieke cruises naar Groenland, IJsland en Spitsbergen

Op zoek naar ijsberen en walrussen tijdens een expeditiecruise naar Groenland en Spitsbergen

Groenland en Spitsbergen behoren tot de meest ongerepte en mooiste gebieden op aarde. Wanneer u een cruise naar Groenland en/of Spitsbergen boekt, heeft u verschillende mogelijkheden. De meeste cruises naar Groenland zijn met kleine luxe expeditieschepen. Deze hebben de mogelijkheid aan te leggen bij kleine havens en excursies te maken met zodiacs. Soms maakt een korte stop in Groenland ook deel uit van een transatlantische cruise tussen Europa en Canada of New York.

Cruises naar Spitsbergen vormen vaak een mooie combinatie met een cruise naar de Noorse fjorden en de Noordkaap.

De eilandengroep hoort bij Noorwegen, maar Spitsbergen ligt een kleine 600 kilometer noordelijker. Tijdens een vakantie naar Spitsbergen zult u ontdekken dat de natuur hier nog ruiger is dan in het noordelijke deel van Noorwegen.

De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise naar Groenland en Spitsbergen. Meer lezen? Bekijk de artikelen over cruises naar Groenland, IJsland en Spitsbergen op ons inspiratieblog

 

Alle cruisereizen en luxe expeditiecruises naar Groenland, IJsland en Spitsbergen

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder