020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • alaska en canada


Cruises naar Alaska en Canada

Cruisevakanties Alaska: de Inside Passage en machtige gletsjers

Wij zijn ervan overtuigd dat een cruise de beste manier is om de fjorden, de schitterende kusten en de vele andere hoogtepunten van Alaska te verkennen. Een cruisevakantie naar Alaska begint meestal in de Canadese stad Vancouver of de Amerikaanse stad Seattle. Vanaf hier vaart u dan via de Outside Passage of de Inside Passage (een van de mooiste vaarroutes ter wereld) richting Alaska. Tijdens een cruise door de Inside Passage is het aan boord altijd een feest: de natuur is geweldig en wie weet ziet u wel walvissen voorbijzwemmen!

Tijdens een cruise door Alaska zijn Juneau, Skagway, Anchorage, Ketchikan en Seward havens waar veel aangelegd wordt. Via excursies (bij sommige cruises zijn deze bij de reissom inbegrepen) kunt u het binnenland van Alaska optimaal verkennen.

De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise naar Alaska. Meer lezen? Bekijk de reisverslagen en foto's van cruises naar Alaska en Canada op ons inspiratieblog

 

Onze favoriete cruise bestemmingen in Alaska en Canada

Glacier Bay

Bekijk reizen

Kodiak

Bekijk reizen

Vancouver

Bekijk reizen

Juneau

Bekijk reizen

Quebec

Bekijk reizen

 

Alle reizen naar Canada en Alaska van de experts van VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder