020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image

Explora Journeys

De cruises met Explora Journeys

Explora Journeys is een nieuwe naam in de cruisewereld en mag niet ontbreken in het aanbod van VCK Cruises. Eigenaar MSC Group heeft één doel met Explora Journeys: een onderscheidend Europees luxe cruise product aanbieden dat kan wedijveren met alle bestaande vijf sterren rederijen. Dat de rederij het serieus aanpakt mag duidelijk zijn: worden maar liefst zes gloednieuwe zusterschepen gebouwd, elk met een capaciteit voor 922 gasten in 461 ruime suites met balkon. De Europese invloed is overal aan boord duidelijk te merken. Van het interieurontwerp tot de verfijnde keuken. Elk schip biedt maar liefst negen verschillende culinaire ervaringen met een duidelijke nadruk op gezonde en waar mogelijk lokale ingrediënten. U kunt binnen eten of buiten, bij een van de maar liefst vier zwembaden (waarvan één met glazen schuifdak). U zult tevergeefs op zoek gaan naar een buffetrestaurant of showlounge; die zijn er niet. In plaats daarvan streeft Explora Journeys naar kleinschalig genieten in een meer intieme ambiance. Dit geldt voor het culinaire aanbod, voor het entertainment maar zeker ook voor de cruiseroutes waarbij u wat langer op de bestemming bent. Zoals het een vijfsterren cruiseschip betaamt zijn al uw drankjes (ook alcoholische) inbegrepen bij de reissom. Ook voor de specialiteitenrestaurants, WiFi en fooien betaalt u niet extra. Formele avonden zijn er niet; het kledingadvies is altijd “Elegant Resort Casual”.

 

 

Waarom Explora Journeys?

Als u zich thuis voelt in moderne, luxe boutique hotels, dan voelt u zich aan boord van de schepen van Explora Journeys net zo thuis. Ze zijn net iets trendier en Europeser dan de schepen van vergelijkbare rederijen. Met meer ruimte buiten, meer zwembaden en ruime balkons. De maaltijden in de diverse restaurants zijn zonder meer uitstekend en de bemanning is zeer vriendelijk en ervaren. Zoals u van een luxe cruiseschip mag verwachten verblijft u aan boord op basis van all-inclusive. Zo betaalt u geen cent extra voor die typisch Italiaanse cappuccino in de koffiebar of dat glaasje champagne in de bar. Explora Journeys is het best bewaarde geheim in de cruisewereld!

Stijlvolle, middelgrote schepen

Specialiteitenrestaurants zonder toeslag

Relaxed kledingadvies, geen formele avonden

Ruime, moderne suites

Wifi inbegrepen

Alle drankjes inbegrepen

Stand: februari 2024. Wijzigingen voorbehouden. Voor het boeken van specialiteiten restaurants en het gebruik van wifi gelden beperkingen. Vraag bij boeking naar de actuele voorwaarden.

 

Reisverslagen Explora Journeys van de experts van VCK Cruises

Meer weten over Explora Journeys? Lees de artikelen uit ons inspiratieblog en vaar virtueel met ons mee. Hier delen we onze cruise ervaringen met Explora Journeys aan boord van de Explora I en laten we u onze eigen foto's zien van de interieurs, maaltijden en bestemmingen.

Reisverslag: kennismaken met de Explora I van Explora Journeys

Lees hier het verslag

Succesvolle proefvaart voor nieuwe cruiseschip Explora Journeys

Lees hier het verslag

Nieuw bij VCK Cruises: Explora Journeys

Lees hier het verslag

 

Klantbeoordeling Explora Journeys

De klanten van VCK Cruises beoordelen Explora Journeys zeer positief op service, design en culinair gebied. Naast de uitstekende maaltijden en de keuze uit (inbegrepen) restaurants wordt ook de overvloed aan dekruimte met veel zwembaden goed beoordeeld.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder