020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • antarctica

 

Cruise Antarctica

Spectaculaire expeditiecruises naar Antarctica, South Georgia en de Falklandeilanden

De beste – en vrijwel enige - manier om het mysterieuze Antarctica te verkennen is per cruiseschip. Schepen naar het witte continent vertrekken meestal vanuit de Argentijnse havenstad Ushuiaia. U vliegt hier naar toe vanuit de hoofdstad Buenos Aires. VCK Cruises kan op verzoek regelen dat u voor uw cruise naar Antarctica nog een of meer dagen in Buenos Aires te besteden heeft.

Cruises naar Antarctica zijn er in alle soorten en maten. Tijdens een vijfsterren expeditiecruise gaat u onder leiding van experts verschillende keren met zodiacs aan land, zodat u van dichtbij de imponerende flora en fauna van het gebied leert kennen. Zo kunt u tijdens uw vakantie zomaar vlakbij grote kolonies pinguins belanden of vanuit uw zodiac zien hoe een walvis op luttele afstand boven water komt.

Meer...

Hoewel u met deze schepen op de meest ongerepte plaatsen op aarde komt, zult u merken dat ze van binnen bijzonder comfortabel en luxe zijn. De expeditieschepen zijn zowel qua keuken als accommodaties meer dan uitstekend verzorgd.

Er zijn ook rederijen die een cruise naar Antarctica tegen een voordeliger tarief aanbieden, maar waarbij u niet aan land gaat. Voor mensen die het Witte Continent graag willen zien, maar rekening moeten houden met het budget, is dit een interessante optie.

De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise naar Antarctica.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe Cruise & Ontdek brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure