020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image

Fred. Olsen Cruise Lines

De schepen van Fred. Olsen Cruise Lines

De naam Fred. Olsen is een begrip in de cruisewereld. Het van oorsprong Noorse familiebedrijf dat opgericht werd in 1848 hecht grote waarde aan gastvrijheid en persoonlijke benadering. Hun schepen zijn niet te groot en niet te klein; van alle gemakken voorzien maar toch intiem. U zult zich aan boord direct thuis voelen, niet in de laatste plaats door de vriendelijke bemanning. De slagzin van Fred. Olsen Cruise Lines, “It’s all about the people”, is geen loze kreet. Het is de voornaamste reden dat veel mensen jaar na jaar opnieuw voor Fred. Olsen kiezen. Elke cruise is uniek en altijd kunt u rekenen op een uitgelezen combinatie van rustgevende zeedagen en inspirerende aanloophavens. Dat is “thuiskomen, overal ter wereld”!

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder