020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image

Fred. Olsen Cruise Lines

De schepen van Fred. Olsen Cruise Lines

De naam Fred. Olsen is een begrip in de cruisewereld. Het van oorsprong Noorse familiebedrijf dat opgericht werd in 1848 hecht grote waarde aan gastvrijheid en persoonlijke benadering. Hun schepen zijn niet te groot en niet te klein; van alle gemakken voorzien maar toch intiem. U zult zich aan boord van de Borealis, Bolette en Balmoral direct thuis voelen, niet in de laatste plaats door de vriendelijke bemanning. De slagzin van Fred. Olsen Cruise Lines, “It’s all about the people”, is geen loze kreet. Het is de voornaamste reden dat veel mensen jaar na jaar opnieuw voor Fred. Olsen kiezen. Elke cruise is uniek en altijd kunt u rekenen op een uitgelezen combinatie van rustgevende zeedagen en inspirerende aanloophavens. Dat is “thuiskomen, overal ter wereld”!

Schepen die niet te groot en niet te klein zijn

Gezellige bars en lounges

Fred. Olsen is thuis in de Noorse Fjorden

Schepen waar u zich thuis voelt

Prachtige vaarroutes over de hele wereld

Ontdek de wereld met Fred. Olsen!


Wat is inbegrepen bij Fred. Olsen Cruise Lines?

Op de schepen van Fred. Olsen Cruise Lines zijn de maaltijden in de hoofdrestaurants en buffetrestaurants inbegrepen bij de reissom. Ook inbegrepen zijn koffie en thee uit de automaat in het buffetrestaurant. Voor specialiteitenkoffie zoals cappuccino en espresso en softdrinks betaalt u extra. In de specialiteitenrestaurants betaalt u een toeslag en is reservering aan te raden. Fooien voor het personeel aan boord worden automatisch toegevoegd aan uw boordrekening. Bel VCK Cruises op 020-6800878 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor alle details.

Blog artikelen Fred. Olsen Cruise Lines van de experts van VCK Cruises

Meer weten over Fred. Olsen Cruise Lines? Lees de artikelen uit ons Inspiratieblog en vaar virtueel met ons mee. In onze artikelen delen we onze persoonlijke Fred. Olsen Cruise Lines cruise ervaringen en laten we u onze eigen foto's zien van de cruiseschepen en cruisebestemmingen.

Een bezoek aan de Bolette van Fred. Olsen Cruise Lines

Lees hier het verslag

Fred. Olsen Cruise Line verkoopt cruiseschip Braemar

Lees hier het verslag

Terug in de tijd: 10 december 1997

Lees hier het verslag

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder