020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image

Oceania Cruises

De schepen van Oceania Cruises

Als u graag reist per cruiseschip maar vindt dat de service en luxe die vroeger zo vanzelfsprekend was langzaam minder wordt, overweeg dan eens een cruise met een van de schepen van Oceania Cruises. Met een capaciteit van 680 tot 1250 passagiers zijn de Regatta, Insignia, Nautica, Sirena, Marina, Riviera, Vista  en Allura niet te groot en niet te klein. Bij Oceania Cruises geen gedrang om een dekstoel, geen scheepsfotograaf en geen formele avonden. In plaats daarvan kunt u rekenen op vrijheid in de keuze van restaurant; u eet waar u wilt, wanneer u wilt en met wie.

Op elk schip heeft u de keuze uit meerdere restaurants die zonder uitzondering van topklasse zijn. Oceania Cruises staat dan ook op eenzame hoogte als het gaat om culinair genieten. Uw cruiseschip blijft langer in de haven liggen dan andere schepen, de service is beter dan u zou verwachten en voor niet-alcoholische drankjes hoeft u aan boord nooit te betalen. Vergelijk dat eens met andere rederijen en u zult begrijpen waarom Oceania Cruises zo populair is. Maar wacht niet te lang met boeken, want veel reizen met Oceania Cruises zijn snel volgeboekt.

 

 

Waarom Oceania Cruises?

VCK Cruises heeft veel tevreden Oceania klanten die vooral enthousiast zijn over de kleinschalige schepen, de persoonlijke service, het gevoel van ruimte aan boord en de fantastische keuken. Formele avonden zijn er niet, iedere avond luidt het kledingadvies elegant/casual.

Op culinair gebied laat Oceania Cruises de meeste andere cruiserederijen ver achter zich. Soepen, brood en pasta worden vers aan boord bereid en dat proeft u. Op de schepen van Oceania Cruises is bovendien veel inbegrepen. Naast alle maaltijden in diverse restaurants zijn ook alle niet-alcoholische drankjes bij de reissom inbegrepen; van softdrinks tot een fantastische Illy cappuccino in de populaire koffiebar. Ook de maaltijden in de uitstekende specialiteitenrestaurants zijn inbegrepen. Voor alcoholische drankjes betaalt u extra; de prijzen liggen over het algemeen iets hoger dan die in de betere uitgaansgelegenheden in Nederland. Onze tip: op sommige reizen bieden wij extra's in de vorm van vooraf betaalde fooien, alcoholische drankjes of een boordkrediet. Bel ons op 020-6800878 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer details.

Stijlvolle, middelgrote schepen

Relaxed kledingadvies, geen formele avonden

Maaltijden van topklasse

Prachtige wereldwijde routes

Wifi inbegrepen

Alle niet-alcoholische drankjes inbegrepen

Stand: februari 2024. Wijzigingen voorbehouden. Voor het boeken van specialiteiten restaurants gelden en het gebruik van wifi gelden beperkingen. Vraag bij boeking naar de actuele voorwaarden.

 

Reisverslagen Oceania Cruises van de experts van VCK Cruises

Meer weten over Oceania Cruises? Lees de artikelen uit ons inspiratieblog en vaar virtueel met ons mee. Hier delen we onze cruise ervaringen met Oceania Cruises aan boord van de cruiseschepen Riviera, Marina, Insignia, Sirena, Nautica, Regatta en Vista en laten we u onze eigen foto's zien van de interieurs, maaltijden en bestemmingen.

Reisverslag: de doop van de nieuwe Vista

Lees hier het verslag

Verslag van de herstart cruise met de Marina van Oceania Cruises

Lees hier het verslag

Alle restaurants op het nieuwe cruiseschip Vista van Oceania Cruises

Lees hier het verslag

Oceania Cruises onthult hutten en suites op cruiseschip Vista

Lees hier het verslag

Cruiseschip in focus: Riviera in 12 foto's

Lees hier het verslag

Ingrijpende metamorfose bij Oceania Cruises

Lees hier het verslag

Reisverslag: een korte cruise met de Insignia van Oceania Cruises

Lees hier het verslag

Interieurfoto's van de Marina van Oceania Cruises

Lees hier het verslag

Onvergetelijk: vertrek uit Buenos Aires

Lees hier het verslag

 

Klantbeoordeling Oceania Cruises

De klanten van VCK Cruises beoordelen Oceania Cruises zeer positief op culinair gebied. Naast de uitstekende maaltijden aan boord van de schepen van Oceania Cruises wordt ook de service bovengemiddeld beoordeeld. Ook het onderhoud van de schepen valt in positieve zin op.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder