020 - 6 800 878

Bekijk alle reizen

VCK keurmerken

  • image

Oceania Cruises

De schepen van Oceania Cruises

Als u graag reist per cruiseschip maar vindt dat de service en luxe die vroeger zo vanzelfsprekend was langzaam minder wordt, overweeg dan eens een cruise met een van de schepen van Oceania Cruises. Met een capaciteit van 680 tot 1250 passagiers zijn de Regatta, Insignia, Nautica, Sirena, Marina en Riviera niet te groot en niet te klein. Bij Oceania Cruises geen gedrang om een dekstoel, geen scheepsfotograaf en geen formele avonden. In plaats daarvan kunt u rekenen op vrijheid in de keuze van restaurant; u eet waar u wilt, wanneer u wilt en met wie.

Op elk schip heeft u de keuze uit meerdere restaurants die zonder uitzondering van topklasse zijn. Oceania Cruises staat dan ook op eenzame hoogte als het gaat om culinair genieten. Uw cruiseschip blijft langer in de haven liggen dan andere schepen, de service is beter dan u zou verwachten en voor niet-alcoholische drankjes hoeft u aan boord nooit te betalen. Vergelijk dat eens met andere rederijen en u zult begrijpen waarom Oceania Cruises zo populair is. Maar wacht niet te lang met boeken, want veel reizen met Oceania Cruises zijn snel volgeboekt.

 

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure