020 - 6 800 878

Bekijk alle reizen

VCK keurmerken

  • image

Oceania Cruises

De schepen van Oceania Cruises

Als u graag reist per cruiseschip maar vindt dat de service en luxe die vroeger zo vanzelfsprekend was langzaam minder wordt, overweeg dan eens een cruise met een van de schepen van Oceania Cruises. Met een capaciteit van 680 tot 1250 passagiers zijn de Regatta, Insignia, Nautica, Sirena, Marina en Riviera niet te groot en niet te klein. Bij Oceania Cruises geen gedrang om een dekstoel, geen scheepsfotograaf en geen formele avonden. In plaats daarvan kunt u rekenen op vrijheid in de keuze van restaurant; u eet waar u wilt, wanneer u wilt en met wie.

Op elk schip heeft u de keuze uit meerdere restaurants die zonder uitzondering van topklasse zijn. Oceania Cruises staat dan ook op eenzame hoogte als het gaat om culinair genieten. Uw cruiseschip blijft langer in de haven liggen dan andere schepen, de service is beter dan u zou verwachten en voor niet-alcoholische drankjes hoeft u aan boord nooit te betalen. Vergelijk dat eens met andere rederijen en u zult begrijpen waarom Oceania Cruises zo populair is. Maar wacht niet te lang met boeken, want veel reizen met Oceania Cruises zijn snel volgeboekt.

 

Reisverslagen Oceania Cruises van de experts van VCK Cruises

Meer weten over Oceania Cruises? Lees de artikelen uit ons Inspiratieblog en vaar virtueel met ons mee. Hier delen onze cruise ervaringen met Oceania Cruises aan boord van de cruiseschepen Riviera, Marina, Insignia, Sirena, Nautica en Regatta en laten we u onze eigen foto's zien van de interieurs, maaltijden en bestemmingen.

Reisverslag: een korte cruise met de Insignia van Oceania Cruises

Lees hier het verslag

Interieurfoto's van de Marina van Oceania Cruises

Lees hier het verslag

Een kijkje aan boord van de Insignia

Lees hier het verslag

Onvergetelijk: vertrek uit Buenos Aires

Lees hier het verslag

 

Klantbeoordeling Oceania Cruises

De klanten van VCK Cruises beoordelen Oceania Cruises zeer positief op culinair gebied. Naast de uitstekende maaltijden aan boord van de schepen van Oceania Cruises wordt ook de service bovengemiddeld beoordeeld. Ook het onderhoud van de schepen valt in positieve zin op.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe Cruise & Ontdek brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure