020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image

Silversea Cruises

De schepen van Silversea Cruises

Silversea Cruises werd in 1994 in Italië opgericht met één doel: het bieden van de ultieme luxe cruisevakantie. Dat dat succesvol is gebleken bewijst de alsmaar groeiende vloot van Silversea Cruises; zij behoren inmiddels tot de Royal Caribbean Group en zijn een van de grootste luxe cruiserederijen ter wereld. Aan boord van de luxe boutique schepen bent u altijd verzekerd van individuele, persoonlijke service en veel bewegingsruimte. U heeft de keuze uit een van de intieme traditionele cruiseschepen zoals Silver Shadow, Silver Whisper, Silver Spirit, Silver Moon, Silver Dawn en Silver Muse. Revolutionair zijn de nieuwste cruiseschepen van Silversea Cruises, de innovatieve Silver Nova en Silver Ray. Deze twee schepen zijn verrassend modern, met veel buitenruimte en comfortabele suites met balkon. Welk schip u ook kiest, u geniet optimaal van all-inclusive service (alle uitstekende maaltijden, wijnen, sterke dranken en fooien zijn inbegrepen) in een zeer ruime suite met butlerservice.

Voor ware wereldreizigers die niets aan comfort willen inleveren maar op zoek zijn naar een uniek avontuur is er Silversea Expeditions met een aantal kleinschalige (maximaal 200 gasten) expeditieschepen die tot de beste ter wereld behoren. Op de Silver Wind, Silver Origin, Silver Endeavour en Silver Cloud is geen reis hetzelfde. Ook hier kunt u aan boord rekenen op de beste service, ruime suites, all-inclusive verwennerij en een bemanning die tot doel heeft gesteld u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Op de Silversea expeditieschepen gaat u meestal aan land in zodiacs (grote rubberboten) onder leiding van ervaren gidsen. In Antarctica, Galapagos, de eilanden in de Stille Zuidzee, Alaska, Australië, Spitsbergen en Groenland bezoekt u plaatsen die voor eeuwig op uw netvlies zullen blijven staan. U reist altijd met het grootste respect voor de natuur en het reisschema wordt tijdens de reis waar nodig aangepast door de kapitein om u altijd de best mogelijke ervaring te bieden.

VCK Cruises en Silversea Cruises werken al vele jaren succesvol samen; wij kennen de rederij dan ook als geen ander. Belt u ons op 020-6800878 voor een persoonlijk advies.

 

 

Wat is inbegrepen bij Silversea Cruises?

Op de schepen van Silversea Cruises is praktisch alles inbegrepen: u verblijft altijd in een ruime hut of en alle uitstekende maaltijden zijn inclusief. Ook al uw drankjes zijn bij de reissom inbegrepen: van een overheerlijke cappuccino tot cocktails, goede wijnen en champagne. Fooien worden niet verwacht. De expeditieschepen van Silversea Cruises varen naar afgelegen bestemmingen over de hele wereld; op deze wat meer avontuurlijke reizen zijn ook alle excursies inbegrepen. VCK Cruises heeft regelmatig hele aantrekkelijke aanbiedingen voor reizen met Silversea Cruises. Bel ons op 020-6800878 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer details.

Unieke routes over de hele wereld

Uitstekende maaltijden

Fooien inbegrepen

Alle drankjes inclusief

Geselecteerde landexcursies inbegrepen

Gratis WiFi

Stand: februari 2024. Wijzigingen voorbehouden. Voor gebruik van WiFi gelden beperkingen. Alcoholische dranken zijn inbegrepen, met uitzondering van specifieke "vintage" labels. Vraag bij boeking naar de actuele voorwaarden op de door u gekozen reis

 

Reisverslagen Silversea Cruises en Silversea Expeditions van de experts van VCK Cruises

Meer weten over Silversea Cruises? Lees de artikelen uit ons Inspiratieblog en vaar virtueel met ons mee. In onze artikelen delen we onze persoonlijke ervaringen aan boord van de luxe Silversea cruiseschepen en expeditieschepen zoals de Silver Muse, Silver Spirit, Silver Galapagos en Silver Discoverer en laten we u onze eigen foto's zien van cruiseschepen en cruisebestemmingen.

Reisverslag: Proefvaren met de revolutionaire Silver Nova

Lees hier het verslag

Een virtuele rondleiding over de Silver Endeavour

Lees hier het verslag

Silver Origin officieel gedoopt op de Galapagos Eilanden

Lees hier het verslag

Reisverslag: Expeditiecruise van Sri Lanka naar Thailand

Lees hier het verslag

One Night Only: foto's van de nieuwe Silver Muse

Lees hier het verslag

Reisverslag: de Galapagos Eilanden met Silver Galapagos

Lees hier het verslag

 

Klantbeoordeling Silversea Cruises

De klanten van VCK Cruises zijn zeer enthousiast over Silversea Cruises. In vergelijking met andere rederijen worden vooral de suites, de sfeer aan boord en de maaltijden hoog gewaardeerd.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder