020 - 6 800 878

Bekijk alle reizen

VCK keurmerken

  • image

Silversea Cruises

De schepen van Silversea Cruises

Silversea Cruises werd in 1994 in Italië opgericht met één doel: het bieden van de ultieme luxe cruisevakantie. Dat dat succesvol is gebleken bewijst de alsmaar groeiende vloot van Silversea Cruises; zij zijn inmiddels een van de grootste luxe cruiserederijen ter wereld. Het grootste Silversea cruiseschip biedt plaats aan 596 gasten; u bent dus altijd verzekerd van individuele, persoonlijke service en veel bewegingsruimte. Onze klanten roemen Silversea om haar uitstekende international bemanning en de aandacht voor detail. U heeft de keuze uit een van de intieme traditionele cruiseschepen zoals Silver Wind, Silver Shadow, Silver Whisper, Silver Spirit en Silver Muse. Stuk voor stuk uiterst luxe “boutique” schepen waarbij u optimaal geniet van all-inclusive service (alle uitstekende maaltijden, wijnen, sterke dranken en fooien zijn inbegrepen) in een zeer ruime suite, vaak met privé balkon en altijd met butlerservice.

Voor ware wereldreizigers die niets aan comfort willen inleveren maar op zoek zijn naar een uniek avontuur is er Silversea Expedition Cruises met een aantal kleinschalige (maximaal 200 gasten) expeditieschepen die tot de beste ter wereld behoren. Op de Silver Discoverer, Silver Galapagos, Silver Explorer en Silver Cloud Expedition is geen reis hetzelfde. Net als bij de grotere, meer traditionele cruiseschepen, kunt u aan boord rekenen op de beste service, ruime suites, all-inclusive verwennerij en een bemanning die tot doel heeft gesteld u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Op de Silversea expeditieschepen gaat u meestal aan land in zodiacs (grote rubberboten) onder leiding van ervaren gidsen. In Antarctica, Galapagos, de eilanden in de Stille Zuidzee, Alaska, Australië, Spitsbergen en Groenland bezoekt u plaatsen die voor eeuwig op uw netvlies zullen blijven staan. U gaat op zoek naar walvissen, bijzondere flora en fauna, maakt wandelingen door landschappen die totaal ongerept zijn. U reist altijd met het grootste respect voor de natuur en het reisschema wordt tijdens de reis waar nodig aangepast door de kapitein om u altijd de best mogelijke ervaring te bieden. VCK Cruises en Silversea Cruises werken al vele jaren succesvol samen; wij kennen de rederij dan ook als geen ander. Belt u ons op 020-6800878 voor een persoonlijk advies.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure