020 - 6 800 878

Bekijk alle reizen

VCK keurmerken

  • image

Azamara Club Cruises

De cruises met Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises beschikt over drie identiek ingerichte kleinschalige cruiseschepen voor maximaal 690 gasten. Aan boord van de cruiseschepen Azamara Journey, Azamara Quest en Azamara Pursuit geniet u van alle faciliteiten die u op een groter schip zou verwachten, maar met de intimiteit van een veel kleiner schip. Klanten van VCK Cruises beoordelen de cruiseschepen van Azamara Club Cruises steevast zeer goed voor de gezellige sfeer aan boord. Bovendien krijgt u waar voor uw geld want Azamara Club Cruises onderscheidt zich met een all-inclusive formule. Inbegrepen in de reissom zijn alle frisdranken, (specialiteiten-) koffie/thee en bronwater en een grote selectie dranken, cocktails, (huis)wijnen en bier.

Azamara Club Cruises staat bekend om haar vernieuwende cruiseroutes over de gehele wereld waarbij u aanzienlijk meer tijd aan wal hebt. Op veel cruises kunt u bovendien uitkijken naar een Azamazing Evening waarbij alle gasten uitgenodigd worden voor een speciaal evenement aan land. Met uitstekende maaltijden die in een open zitting geserveerd worden, een relaxed kledingadvies (geen formele avonden) en zeer persoonlijke service raden we Azamara Club Cruises dan ook van harte aan.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure