020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image

Azamara Club Cruises

De cruises met Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises beschikt over drie identiek ingerichte kleinschalige cruiseschepen voor maximaal 690 gasten. Aan boord van de cruiseschepen Azamara Journey, Azamara Quest en Azamara Pursuit geniet u van alle faciliteiten die u op een groter schip zou verwachten, maar met de intimiteit van een veel kleiner schip. Klanten van VCK Cruises beoordelen de cruiseschepen van Azamara Club Cruises steevast zeer goed voor de gezellige sfeer aan boord. Bovendien krijgt u waar voor uw geld want Azamara Club Cruises onderscheidt zich met een all-inclusive formule. Inbegrepen in de reissom zijn alle frisdranken, (specialiteiten-) koffie/thee en bronwater en een grote selectie dranken, cocktails, (huis)wijnen en bier.

Azamara Club Cruises staat bekend om haar vernieuwende cruiseroutes over de gehele wereld waarbij u aanzienlijk meer tijd aan wal hebt. Op veel cruises kunt u bovendien uitkijken naar een Azamazing Evening waarbij alle gasten uitgenodigd worden voor een speciaal evenement aan land. Met uitstekende maaltijden die in een open zitting geserveerd worden, een relaxed kledingadvies (geen formele avonden) en zeer persoonlijke service raden we Azamara Club Cruises dan ook van harte aan.

 

Wat is inbegrepen bij Azamara Club Cruises?

Op de schepen van Azamara Club Cruises reist u zeer zorgeloos: alle maaltijden en snacks in de hoofdrestaurants, buffetrestaurants en lounges zijn inbegrepen bij de reissom. Daarnaast zijn alle soft drinks, specialiteiten koffie én een selectie alcoholische dranken (tafelwijn, huismerken sterke drank) inbegrepen. Fooien worden niet verwacht. In de specialiteitenrestaurants Aqualina en Prime C betaalt u een toeslag en is reservering verplicht. Op praktisch iedere cruise van 7 nachten of langer wordt u uitgenodigd voor een "Azamazing Evening", waarbij Azamara Club Cruises een speciaal evenement heeft georganiseerd voor alle passagiers aan land. Dat kan variëren van een speciaal museumbezoek tot een klassiek concert. U kunt zonder kosten deelnemen aan de "Azamazing Evening". Voor meer informatie over Azamara Club Cruises kunt u ons bellen op 020-6800878 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Reisverslagen Azamara Club Cruises van de experts van VCK Cruises

Meer weten over Azamara Club Cruises? Lees de artikelen uit ons Inspiratieblog en cruise virtueel met ons mee. In onze artikelen delen we onze persoonlijke ervaringen aan boord van de Azamara Club Cruises schepen. Ook laten we u onze eigen foto's zien van de Hapag-Lloyd cruiseschepen en cruisebestemmingen.

Een "Azamazing Evening" in Livorno

Lees hier het verslag

5 Redenen om met Azamara Club Cruises te varen

Lees hier het verslag

Scheepsbezoek: kennismaken met de nieuwe Azamara Pursuit

Lees hier het verslag

 

Klantbeoordeling Azamara Club Cruises

Onze klanten zijn lovend over de sfeer aan boord van de intieme cruiseschepen van Azamara Club Cruises. Ook de service en de maaltijden krijgen een hoge waardering, net zoals de unieke "Azamazing Evening" die de rederij op veel cruises organiseert.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het nieuwe 44 pagina's tellende inspiratie magazine van de experts van VCK Cruises. Vol reisverhalen, foto's en tips. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine